anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine vrea ca Trooper să ne reprezinte anul acesta la Eurovision? happy

Răspuns Câştigător
| Delicacy a răspuns:

Ar fi un progres pentru Eurovision, dar nu şi suficient.Aş fi preferat să ne reprezinte Cargo :p.

43 răspunsuri:
| Delicacy a răspuns (pentru Irena97):

Cred că nu ştii toate melodiile de la Trooper de vorbeşti aşa despre ei:)), uite aici câteva care cred că sunt pe placul tău:
https://www.youtube.com/watch?v=R0BwiaC8Eno
https://www.youtube.com/watch?v=uAZtepNNv9Q
https://www.youtube.com/watch?v=OpwzYgoSBtc

Oricum,nu compara Cargo cu Trooper.Cargo sunt mult mai buni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt pentru! Oricum ar fi mult mai bine decât altă manea tâmpită cum a fost anul trecut,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vreau.

| MaskOfSanity a răspuns:

Cum Negură Bunget e pe punctul de a se destrăma, aş prefera Bucovina. Oricum, Eurovision e un concurs de căcat.

| Wøodenpints a răspuns (pentru MaskOfSanity):

Ăştia se cucesc când aud de Trooper şi li se pare o trupă prea deplasată pentru căcatu' ăsta de concurs şi tu vrei Bucovina laughing
Oricum, la ce mizerie a ajuns Eurovisionul în ultimii ani, probabil ar fi jigniţi dacă ar fi aleşi să participe.
Da ar fi ceva să mai ia locul 1 o trupă rock ca în 2006, sa le dea puţin peste bot la toţi lăbarii ăştia care cântă din butoane.

| MaskOfSanity a răspuns (pentru Wøodenpints):

Păi, zicea că ar prefera Trooper şi eu am zis ce aş prefera.
E posibil să câştige vreo trupă rock, dar va fi cel mult ceva gen Green Day. Nu cred că ar mai putea participa cineva ca Lordi. Adică, nici n-ar avea şanse, că mai toate melodiile de la Eurovision parcă-s făcute la mişto

| FearOfTheDark a răspuns:

Dar tu crezi ca ei vor sa ne reprezinte pe noi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EvaneSScence):

Ne-a clasat foarte bine? Ne-a făcut de râs cu maneaua aia.

anonim_4396

Da, mă deranjează că sunt cunoscute aiurea. Astea nu au nicio legatură cu muzica.

| EvaneSScence a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca esti in masura ca clasifici pe cinevatongue

anonim_4396

Păi...doar am spus adevărul happy

| EdwardTeach a răspuns:

Trooper la un concurs de genu' Eurovision? Haha, bună gluma. Nu mă înţelege greşit, îmi plac Trooper, sună bine live şi ştiu să facă spectacol, dar fii serios, cine i-ar vota? Românii(majoritatea, nu toţi) îşi fac cruce când aud cuvântul rock(că deh, dacă le zici metal deja se gândesc la aliaje) şi i-ar favoriza pe Morandi, Andreea Bănică sau mai ştiu eu care DJ "celebru" *hapciu*.

| Metalfighter a răspuns:

Nu e o trupă cine știe ce dar prinde la public. Eurovisionul promovează "unitatea muzicii europene", deci orice gen de muzică. Iar plozii cu un IQ mai mic decât fret-urile de la chitară ar trebui să se abțină de la comentarii, țările nordice trimit la Eurovision inclusiv trupe de extreme metal. Repet, nu mă omor după Trooper dar nu avem ceva mai bun in concursul ăla. Sper sa câștige!

Sau cum zic cei de la Turisas:
"Stand Up and Fight,
Stand Up and Look Into The Light,
Pushing the clouds away...
Stand Up and Fight,
Stand Up and See The Sky Turn Bright,
Fight for a better day!"