Pai, ai putea sa te inregistrezi cu un telefon si sa asculti pe urma. Altceva nu stiu.
Salutare! Să intri într-un studio profesionist, unde să rămai singură, să începi să cânţi, să dai tot ce ai mai bun din tine, şi apoi când ai terminat să ieşi şi să iei imediat decizia. Cu telefonul sau cu microfoane pentru PC sau alte chestii de genul nu prea merge pentru că modifică vocea. Numai într-un studio dotat cu aparatură tehnică specială poţi afla cu adevărat răspunsul. Multă baftă!
Te inregistrezi ori la pc ori cu tel sau reportofonul, apoi te asculti daca iti place e ok daca nu renunti.
Poi... Cauta o persoana care crezi ca e destul de matura incat sa nu rada (daca canti rau), iar daca`i place, iti faci formatie, si daca ajungi celebra, nu uita ca eu ti-am dat sfatu `
Daca vrei sa te apuci de cantat te poti apuca ca si asa apar vedete peste noapte garantat mai incapi si tu filtryl daca ai voce buna este publicul
Sa-ti spun o gluma;
Unul s-a dus la o comisie sa vada daca are voce buna, nevasta-sa i-a pus intr-un termos ceai de sunatoare ca sa-i sune vocea frumos. Dupa ce a baut ceaiul a cantat in fata acelei comisii si la urma il intreba unul din juriu:
Domnule, ce ai cantat dumneata?
Am cantat un cantec in care era vorba despre un vanator si un caine.
Aaaaa, probabil dumneata ai cantat partea cainelui.
Asta e... nu uita ceaiul de sunatoare!
Te inregistrezi pe o caseta apoi te asculti daca iti place tie cum suna ai voce daca nu, nu