| MayhemChimera a întrebat:

Dau FUNDA pentru cel mai complet raspuns.Care este formatia de rock\metal favorita? Vreau sa precizati modul in care a-ti descoperit formatia si cum va schimbat perspectiva asupra sinelui si a vietii. Puteti alege orice gen:heavy,thrash,death, black.Multumesc happy
P.S.:Vreau sa lasa-ti si melodia favorita de la acea formatie. Rock On.\m/

14 răspunsuri:
| DeniiSlipknot a răspuns:

Vai vai vai. Trupele mele de suflet : Slipknot si Nightwish. Efectiv nu pot sa aleg dintre ele. Am sa incep cu Nightwish. Nightwish este o trupa de symphonic metal. Am descoperit-o acum.5 sau 6 ani. Stiu ca aveam o prietena care mi-o aratat-o, prima melodie fiind Amaranth. Am fost cuprinsa de un sentiment de placere, fiind prima data cand auzeam rock-ul. In momentul acela mi-am dat seama ca rock-ul este pentru mine. Sa zicem ca Nightiwish mi-a schimbat viata la propriu. Abia astept sa ii vad in decembrie.
Melodie favorita : My Walden.
Acum slipknot
Slipknot este o trupa de heavy metal si nu metal. i-am descoperit acum 2 ani fix. Eram in Italia cu o prietena de familie si era dimineata. Ma uitam la un vlog de pe canalul vechi de vlogging a lu' Codrin Bradea. Numele videoului era,, Prejudecati legate de rock si metal ''.
In acel video, a lasat in descriere cateva trupe printre care era si Slipknot. Prima mea melodie de la ei a fost Spit it Out.
Melodie favorita : Killpop si Left Behind.

| vaporwave a răspuns:

Hevi metal; iron maiden
pai ideea e ca am ascultat multe trupe pana acum, foarte multe, era o vreme in care doar rock si metal ascultam. da, m-am cam plictisit de toate trupele care-mi placeau, am ramas doar cu iron maiden pentru ca nu stiu de ce, dar e trupa mea preferata oricum. am ascultat fiecare album, toate melodiile... da, nu stiu ce sa mai zic. nu mi-a schimbat nici o perspectiva asupra sinelui sau a vietii, la naiba, cat de aiurea a sunat chestia aia. nu mai ascult nici iron maiden cum ascultam o data, dar nici nu m-am plictisit de ei. cum am dat de ei...pai stiu ca auzisem de ei cu ceva timp inainte, n-am fost curioasa sa incerc, apoi un coleg mi-a zis ca e trupa lui preferata si am spus ca hai, sa vad ce-i de ei. asta s-a intamplat acum doi ani
melodia preferata...moama, ce grea decizie, nu pot sa aleg dintre astea 2
https://www.youtube.com/watch?v=MZDB0mAMkA4
https://www.youtube.com/watch?v=eHg9PJc1Nds
build-up -urile alea, solo-urile, versurile, pur si simplu se pliaza perfect pe gusturile mele

| vaporwave a răspuns (pentru DeniiSlipknot):

Slipknot? hevi metal? alege una

| DeniiSlipknot a răspuns (pentru vaporwave):

Nu inteleg ce vrei sa zici

Ca slipknot n-are cum sa fie heavy metal

Scuza-ma, dar au unele melodii de heavy metal.O trupa nu canta numai un singur gen. Daca tu nu faci diferenta dintre genuri, este problema ta. Si ma critici tu care ai scris,, hevi metal''.

Acel moment cand scrii ceva la misto, si cineva nu realizeaza asta...

Mhm. Scoate-te acum laughing

Nu, e ok, te las sa crezi ce vrei, pana la urma nu cred ca ar trebui sa ma intereseze parerea unei tipe edgy care asculta slipknot despre mine

1. Nu mi-am exprimat nici o parere ( pana acum )
2. Nu asculti Slipnknot. Nu te baga
3. Ce problema ai tu ca sunt, asa cum zici tu,, edgy '' si ascult slipknot?
iti deranjeaza existenta? nu. Taci dracului atunci happy

| NoNameo a răspuns:

Hm, interesanta intrebare, trupa preferata e psychonaut 4, trupa din genul DSBM(depressive suicidal black metal), am descoperit genul asta acum 5-6 ani si cativa prieteni care s-au dus, si-au indeplinit scopul, am ramas doar doi din 12, multi eram din orase diferite dar noi doi suntem din acelasi oras. Trupa asta am descoperit-o acum vreo 3 ani, la inceput ascultam numai lifelover si happy days (tot DSBM), stiu ca e un gen privit urat de catre ceilalti metalisti, dar asta ma reprezinta si imi reprezinta toata viata mea in cateva versuri si cateva riff-uri negre, pana la urma genul asta te innebuneste si nu te mai poti satura de el, e precum primul gand al mortii care nu te mai lasa toata viata in pace. Poate suna ciudat tot ce spun, dar ai vrut parerea.
Si ca melodie preferata:
https://www.youtube.com/watch?v=mWrApq3U0qw

| July1212 a răspuns:

Guns n roses, canta hard rock mai multe chestii sunt pe Wikipedia.Mi am cumpărat un lănțișor cu un craniu si scria ceva sub craniu "Guns n roses" si l.am întrebat pe tata daca știe ce înseamnă si mi-a spus ca e o trupa mai vechesi am dat fuga pe YouTube si am ascultat don't cry si m.am îndrăgostit de ei!

| MayhemChimera explică (pentru NoNameo):

Hey happy Mersi pentru raspuns. Stiu acest subgen, mai ales ca genul meu preferat de black metal. Ma rog, nu vad nici o legatura cu sinuciderea, e doar o forma diferita de arta in care anumite persoane reusesc sa se regaseasca.Pot spune am 2 formatii preferate:Silencer si Nocturnal depression.Nu ca ma regasesc neaparat in ele, dar ma atrage foarte tare complexitatea melodiilor.Hope you like my answer happy

| NoNameo a răspuns (pentru MayhemChimera):

Nocturnal Depression si Silencer sunt printre preferatele mele, cu silencer am inceput sa ascult si pot sa zic ca Nattramn e genial. Cu "death pierce me" m-au cucerit.