Andra consider ca e un artist complex. Are talent si a aratat-o mereu. Ca face muzica doar din placere si nu pentru bani asta ma indoiesc. Sigur banii au o motivare pentru toti artistii.
Dintre barbati il admir pe Smiley, el chiar cred ca o face din pasiune si eu il ascult cu placere, printre putinii artisti din Romania pe care intr-adevar ii consider artisti
Din Republica Moldova m-a impresionat foarte tare DJ-ul Andrew Rayel, face melodii foarte tari. În anul 2013 a ajuns pe locul 28 în topul de la DJ Mag, iar în 2014 a ajuns pe locul 24. Și a reușit să-l impresioneze chiar și pe Armin Van Buuren(DJ-ul cu cele mai multe titluri de numărul 1 în topul de la DJ Mag). Andrew mai este și unul dintre numele mari de la Armada Music.
La partea cu Andra sunt de acord desi mai aveam o optiune si la Smiley is de acord, alte optiuni privind muzica moderna nu cred ca mai erau.
Am uitat de INNA. INNA e artista mea preferată din România, e o fată serioasă, își investește cea mai mare parte a banilor în cariera ei, concertează peste tot în lume. Îmi mai place și că aduce ceva notorietate Românilor în ceea ce privește muzica Dance, melodiile ei au ajuns și la Spinnin Records, Ultra Music și Kontor
Și cel mai mult îmi place că are câteva melodii făcute de DJ-ii/producători renumiți: Melodia "Be My Lover" e făcută de Afrojack, melodia Pitbull feat. INNA - All The Things e făcută de Calvin Harris, melodia "World Of Love" e făcută de Mark Sixma, iar melodiile "Party Never Ends" și "Shining Star" sunt făcute de Shermanology.
INNA e cea mai serioasă și mai muncitoare cântăreață Dance din țară, nu e o prostituată ca restul și mai e și foarte celebră. Cel mai mult îmi place că muzica ei e muzică electronică, mi-e îmi place la nebunie muzica electronică.