| Flav a întrebat:

Buna dimineata la toata lumea. Vreau sa va luminez c-o melodie daca mi se permite : http://www.youtube.com/watch?v=CdVl0hfTTRI&feature=relat ed
Dementiala, vroiam s-o impart cu voi. O zi faina la toti.;))

15 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Sunt surprins draga FLAV ca asculti asemenea melodii, care au o sansibilitate aparte si o nota melodica deosebita, multi tineri prefera muzica mult mai ritmata si zgomotoasa, am eu aici unde locuesc un tanar care pune muzica pentru tot cartierul, nu intelegi nimic decat ritmul tobelor bum... bum...

| Flav explică:

Silviuca...eu folosesc cuvantul asta demult... urmareste-mi intrebarile sa vezi ca-l am aproape in toatewinking. Si-n realitate il folosesc f. mult, deci nu stiu si nu ma intereseaza ce folosesc altii, care au auzit si ei un ''cuvant'' si l-au introdus in propriul vocabular pentru. spectacolwinking

| Flav explică:

Neah, inca nu mi-a cucerit nimeni inima auran.si chiar sunt f. fericit zilele astea. dar dintotdeauna mi-au placut melodiile triste.hee hee

auran
| auran a răspuns:

Superba melodie si vocea - merci... dar, dimineata nu-mi mai pare atat de insorita acum... iar esti melancolic?

auran
| auran a răspuns:

Sunt frumoase si trezeste un sentiment care uneori preferam sa-l anesteziem pe vremurile astea - dar, este un sentiment prea frumos si puternic...cat despre inimioara ta...nu zi hop pana nu ai sarit... o zi buna si tie!

| Silvia a răspuns:

Draguta melodie, dar ce s`a intamplat?thinking te`ai molipsit si tu de cuvantul "demential" dupa intrebarea de ieri?hee hee

| viki a răspuns:

E faina melodia.Multumim,Flav!happy

| M4RK a răspuns:

Imi place melodia multumesc Flavbatting eyelashesbatting eyelashes

| I'm just me a răspuns:

E fainabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumos Flav multumesc.Acel apus, acea muzica m-a imbrincit in butuiol cu melancolie stirnindu-mi nostalgiile...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romantica piesa, Flav! Multumesc pentru auditie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neata! superba melodia :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-ai rupt sufletul...tocmai mie, care stau nu tocmai bine cu efuziunile sentimentale...mersi, Flav! O dimineata, o zi si o viata... minunate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte frumos.Multumim!

| twidi a răspuns:

Super melodiabig grin