| Diana22L a întrebat:

eu as dori sa ma mut la liceul de muzica dinu lipatti la sectia actorie. (acum sunt la un liceu teoretic). As dori sa stiu de la cei care se afla deja acolo daca la ei se preda bine istoria, stiintele socio-umane, lb romana necesare pentru bac, si daca se face treaba serioasa la actorie adica daca intr-adevar cu aceste cunostinte pot urma o cariera in actorie. Multumesc

11 răspunsuri:
| bbyu2 a răspuns:

La orice liceu se predau aceste materii. Cei de la liceele vocationale dau bacul din lb romana, o materie la alegere(geografie, filosofie, logica etc), istorie si o limba straina.

| Diana22L explică (pentru bbyu2):

Multumesc de raspuns stiu aceste detalii dar ma intreb eu... oare se fac cu seriozitate sau nu prea?

| bbyu2 a răspuns (pentru Diana22L):

Chiar se fac cu seriozitate. Eu am luat 9, 7 la romana si 8 la mate pe clasa a 8 a, fiind la scoala de muzica de pe a 1a...

Si acum unde esti? tot la un liceu de muzica? Dar de scoala populara de arta ce poti spune? poate stii mai multe informatii decat mine si imi poti da un sfat.

| Diana22L explică (pentru Diana22L):

Tu canti la vreun instrument sau cu vocea? si daca da ce

Sunt la liceul de muzica din Bistrita, studiez canto clasic, insa cu o soprana de la Opera Romana din Cluj, dar si pianul. Eu iti sugerez sa mergi la un liceu doar de muzica, nu o scoala de arte. De unde esti? Poate iti pot da un sfat.

Sunt din Bucuresti. foarte frumos. si de cand studiezi? vrei sa continui la conservator, nu?

Vrei sa ajungi cantareata de opera sau faci asta doar ca un hobby? presupun ca nu daca esti la liceu de muzica si iei si lectii de pian.

Vreau sa ajung la opera. Studiez de 2 ani canto clasic si de 9 ani pian.

Daca vrei sa povestim mai detaliat, mai bine`mi dai ID`ul tau.happy

Ti-am trimis e-mail-ul meu prin mesaj. da-mi add cand poti