| Awkesna a întrebat:

M-am gandit bine si as dori sa incep sa cant la chitara, dar nu am una.As vrea sa le zic alor mei sa imi cumpere, dar cred ca nu ar fi de acord mai ales ca anul asta am si examenele si ar trebui sa ma axez mult pe scoala.Dar de mica mi-am dorit sa am o chitara si sa cant la ea... Dar de abia acum m-am hotarat.
Ce as putea face?

3 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Eu m-am apucat de chitară pe la 18 ani, deci nu cred că momentul când te apuci contează prea mult. Da, e adevărat, cu cât eşti mai mic în vârstă cu atât ţi se formează degetele mai bine şi înveţi mai repede, însă am văzut şi oameni de +30 ani care s-au apucat de chitară şi au reuşit, dacă nu performanţe, măcar să ajungă la un nivel decent şi satisfăcător.

| JustMusic a răspuns:

Vorbeste cu ei, poate ii convingi, fratele meu si-a cumparat o chitara tot cand era in a 12a si a invatat sa cante la ea singur, cu tutoriale de pe internet, nu poti sa stii ca te refuza dcca nu vorbesti cu ei.

| Phx a răspuns:

Păi acum aproximativ 2 ani i-am convis pe ai mei să-mi cumpere o chitară acustică iar astăzi zace plictisită într-un colț al camerei. Adică, mi-am dorit să învăț să cânt la chitară, dar lenea mă-mpiedica și în ziua de azi. Poate-ar trebui să mai aștepți o perioadă până când termini cu examele și după să analizezi dacă să cânți la chitară te-ar face cu adevărat fericită și blahblah, iar după discută cu familia ta.
Timp, cam asta-i tot.