anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,ma numesc Alina,bunicul meu are o voce incredibila,unchiul meu Marin la fel si celalalt,toti trei stiu sa cante la muzicuta,orga,pian,chitara,acordeon,chiar am luat si eu lectii de la ei,canta la evenimente,mai ales bunicul meu care canta la un restaurant din Cipru la festivaluri,mama mea si una din matusile mele danseaza incredibil si pe muzica usoara si moderna si populara,bunica mea la fel,un unchi de-al meu,tot din partea mamei,pot spune ca aproape a condus dansurile populare,mai ales as dori sa va spun ceva ce nimeni nu m-a crezut la scoala,ALINA,sau EMILIA,cum o cunoasteti voi,ALINA DOROBANTU,suntem un fel de verisoare,dar foarte indepartate,verisoara ei de gradul1, bunicul ei este frate cu bunicul meu.
Oricum,intrebarea mea ar fi daca eu as avea talent,imi place sa cant,am participat si la un concurs de dans, pe 2clase,si am luat locul2, caci erau doar 3 echipe,dar am fost si la scoala de vara unde am dansat foarte multe dansuri, oare credeti ca ma pricep?

Răspuns Câştigător
| biencutza123456 a răspuns:

Te pricepi, e talent de familie mostenit

3 răspunsuri:
| AdycuThebest a răspuns:

Pai daca crezi tu ca te pricepi...si prieteni tai iti spun ca te pricep atunci.te pricepi

| AntoBio a răspuns:

Ducetiva la X Factor, Romani au talent sau Vocea Romaniei

| Alinuzaalinut a răspuns (pentru AntoBio):

Pe youtobe au strans like-uri, au fost si la concursuri, mai ales bunicul meu care a cantat o ora la muzicuta, la noi in familie petrecerile nu coboara de 12 noaptea