Indiferent ce comentarii negativiste o sa fie pe-aici eu cred ca in sfarsit am gasit o persoana care face ceva doar pentru ca-i place si nu din bani sau alte motive.Respect pentru asta.Cred ca intr-un fel e bine ca ai avut o viata mai 'rea' caci asta te-a inspirat sa compui muzica.Mereu mi s-a parut ca muzica rap si rock exprima cele mai profunde sentimente.
Hey, n-ai cumva un video, o inregistrare ceva? Daca da, poti sa imi arati si mie...cumva? Chiar m-ai facut curioasa...
P.S. Imi place numele
Dai naibii de bani, incerc sa demonstrez lumii cine sunt si prin ce am trecut, din pacate nu am inca nimic publicat fiindca imi este frica, poate ca astept si continui sa muncesc si sa-mi iau un microfon mai profesionist ( acum folosesc un rahat de 50 de lei lipit cu scoci ) odata ce reusesc sa integistrez un demo demn de publicat o sa te anunt, multumesc totusi pentru raspuns, daca nu te superi nu o sa iti dau inca funda ca multi dintre oamenii de pe site nu mai raspund intrebarilor premiate, dar nu uit de tine, promit!
Dai naibii de bani, incerc sa demonstrez lumii cine sunt si prin ce am trecut, din pacate nu am inca nimic publicat fiindca imi este frica, poate ca astept si continui sa muncesc si sa-mi iau un microfon mai profesionist ( acum folosesc un rahat de 50 de lei lipit cu scoci ) odata ce reusesc sa integistrez un demo demn de publicat o sa te anunt, multumesc totusi pentru raspuns, daca nu te superi nu o sa iti dau inca funda ca multi dintre oamenii de pe site nu mai raspund intrebarilor premiate, dar nu uit de tine, promit! Numele . stiu ca e destul de cunoscut in lume (Ken, Kenny) dar numele meu este Koreh Eduard, K & E, K and E, K n' E si daca pronunti fonetic repede iese Kenny