Si eu la fel, cate min are cd-ul? al meu 80, si pun 22-23 mel pe el, imi ocupa cam 150-200 mega:LMFAO - partid stâncă imn, dusuri şampanie; lukone ft demoga - allemasse; ghici cine ft demoga - tot Mai Sus; Weezer - situatie perfecta; Nick Kamarera & Mike Diamondz - Thailanda; acoperi proiect - spune la revedere, scooter - suntem cea mai mare, lipite pe reluarea, sunetul de mai sus parul meu; Play & Win - ya bb, cu încetinitorul, Claudia Pavel - din iubire; gât - dragostea este muzica; suedeză mafia casa - a salva lumea, una; skrillex - Rock n vot, infricosator monştri şi sprites frumos; daryela - INMA; mishelle ft Randi - numai tu, Limp Bizkit - aur Cobra; Ellie alb - dragoste din nou; tinie timpah - wonderman; Taio Cruz - spune lumea; Deepside Deejays - să nu fie niciodată singur; Don Omar - Danca kuduro; Tarkan - Kiss Kiss, ia că - dragostea, Kidz, Katy Perry - noapte fridat trecută, de focuri de artificii; Selena Gomez - Te iubesc ca un cântec de dragoste, care spune; Madcon - ciudat ca mine; Mims - acesta este motivul pentru i "Nu m; vot adâncime - vremurile bune, Elena Paparizou - copii s-a terminat, mă iubeşti nebun; David Guetta - în cazul în care fetele de la; Joe Jonas - a se vedea nu mai mult; răsărit inc ft Liviu Guta - în continuare acelaşi lucru; brandy - chiar aici; Eminem - spaţiu legat; rubin ft pat farrel - si urmeze visurile tale; Anya - vocea ta; Juanes - mă enamora, la camisa negra; Timbaland - Morning After Dark, ne cerem scuze, ţipă, promiscuos; Bere Gratis - UNU MAI, cu vecinii de La bloc; Valahia - banane, la mare la soare; Andra - baietii si Fetele; Alexandra Stan - Lollipop, mr saxobeat, pentru a primi înapoi; bazzoffi, cornetta, ferrantini, Rossi, Sgreccia - ora din viata noastra; jimmy dub-sunglases, monday; skillet-hero, mosnters, wispers in the dark, awake and alive; deepside deejays ft. grasu xxl ft. alex- around the world