Din cate stiu eu in realitate nu sunt trupa cred totusi ca „ Derek " este intr-o trupa dar nu in asta. Dar nici sasta nu stiu sigur .
Atunci de ce au atatea cantece impreuna si pe derek nu il vad in alta trupa?
Ăia sunt numai actori. sunt doar în serial. Dar au melodii full pe youtube dacă te interesează.
Daca te intereseaza pe tine au melodii full pe youtube :p
Daca te intereseaza au melodii full pe youtube :p
Pai din moment ce au melodii pe youtube, nu e si clar ca, canta impreuna si sunt o trupa?
Desteapta esti tu! nu! esti proasta jet' ca n-am chef' de tine
Vai tu, ce spartă eşti în figuri. Hai marş.
Du-te drc...Tu nu ai vazut pe youtube ca Iron Weasel au concerte adevarate? uita-te si convinge-te Iron Weasel Rocks the Super Bowl "Never Turning Back" ...http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Iar tu nu ai citit primul răspuns de la întrebare? şi nici primul comentariu de pe youtube? Ăla e dintr-un episod. Scrie şi pe videoclip. Cât de prost trebuie să fii să nu-ţi dai seama? )
E si intr-un episod dar uita-te mai bine la urmatorul videoclip ca e cineva in spatele scenei si e un membru al familiei lor
Şi ce ai să faci dacă scriu? Ştii, nu cred că o s-o rezolvăm vreodată cu oameni ca tine.
Sa rezolvam ce? uite eu am pus o intrebare...La asta se adauga un raspuns nu 1000 de la unul singur..Scrie cat vrei! toata lumea stie ca scrii numai prostii. ceaw
anonim_4396 întreabă: