Mie imi place doar o melodie de la el : Tained Love.
E cam diliu omu'.n-am ce zice
Imi plac anumite melodii, mai cunoscutenu pot sa zic ca sunt un fan, dar probabil apare cel putin o melodie de-a lui in fiecare playlist pe care il am
Nu e sadic. E superficial. Face ce face şi Gaga pentru a atrage fani şi atenţie.
Aş dori să-mi spui câte albume ştii de la Manson (nu numele, albume pe care le-ai ascultat) ca să faci afirmaţia că e superficial.
Nu-i nevoie să-i ştiu albumele. Îmi dau seama că e superficial după încercarea disperată de a fi extravagant.
Şi ce relevanţă au vocea, fanii sau numărul albumelor în cazul ăsta? Eu mă refer la superficialitate.
Oricum, singura melodie care îmi place cât de cât e Sweet Dreams, dar e tot egal cu zero că e cover.
Eu am intrebat daca imi place nu sa iti dai tu parerea.Eu am fost la multe concerte de al lui si nu e, asta daca l-ai vazut in realitate, daca nu gresesti.
Prefer să nu frecventez concertele artiştilor superficiali & comerciali. Îmi dau seama cât e de penibil şi fără să mă duc.
În fine, bravo lui că a reuşit să vă hipnotizeze pe voi -fanii lui loiali, astfel încât să fiţi dispuşi să îi ştergeţi machiajul de pe fund...cu limba.
Aş vrea şi eu să conduc o turmă din asta de oameni atraşi de orice străluceşte, pe care să-i sclavagesc cum am eu chef.
Nu te mai baga daca vorbesti asa, vorbeste ca oameni nu ca animalele nu mai injura ca ai in minte.
Auzi ma mai comentezi mult? Nu iti mai da atatea filme ca sasa nu ajungi nicaieri.
Îţi doresc să mori de SIDA, doar pentru simplu fapt că scrii nişte replici de căcat.