Salut. Si eu cant la pian si acordeon de cand eram pe clasa a 2 a si acum sunt pe a 12 -ea. Te inteleg total! Eu din pacate am fost influentat in cealalta directie de ceilalti si aucm cand vine bacalaureatul am cam lasat muzica de o parte si cand ma asez cateodata la pian, se simte! O zi fara exercitiu sterge o saptamana de invatat! In legatura cu emotiile am fost la fel. Parerea mea este ca artistul care nu are emotii pe scena nu este artist! Eu am trecut peste emotii doar prin experienta. La inceput imi era frica in ultimul hal ca sa nu gresesc, dar dupa m-am obisnuit cu scena si acum nu mai am probleme. Ultima mea reprezentatie a fost chiar in fata a 2000 de oameni . Parerea mea este sa te tii cat se poate de mult de pian pentru ca daca o lasi mai incet, iti va fi greu sa tii pasul. Este important sa inveti sa iti iei bacalauretul si atat ), au asa am facut in tot liceul si acum nu imi fac griji ca nu il iau. Eu iti urez mult succes si nu uita ca de pui suflet in ceea-ce canti se va auzi! Poate cine stie, ne intalnim in continuare la Conservator
Multumesc Adikis, chiar m-am tot gandit si ai dreptate. Pana la urma pianul e pe primul loc si oricum ma tin eu de scoala, asta nu-i problema. Exact, o zi fara exercitiu chiar se cunoaste si de asta incerc sa nu scap o zi fara sa pun mana pe pian, pentru ca secretul e studiul. Da, mereu pun suflet si in special pentru asta sunt apreciata. Chiar azi am avut un recital si n-am avut pic de emotii, cred ca am inceput sa ma obisnuiesc cu scena, ca in ultimul timp am tot avut recitaluri si concursuri. Multumesc inca o data pentru raspuns, chiar m-a ajutat! Bafta si tie in continuare!