| MirunaSelena a întrebat:

TPU! As vrea sa va pun o intrebare. Imi place foarte mult muzica si cred ca am voce buna. Toti prietenii mei imi spun ca am voce si ma intreb daca nu cumva scriu cantece. Astazi m-am decis sa scriu un cantec dar nu imi vine inspiratia, nu stiu despre ce anume sa scriu, sau nu stiu cum sa incep. Sa fie in engleza sau in romana? (stiu engleza destul de bine, dar nu la perfectie) Nu stiu cum sa incep cantecul, adica daca as stii cum sa incep, poate mi-ar veni inspiratia mai repede.
Va rog mult, ajutati-ma! happy
Multumesc anticipat kiss!

Răspuns Câştigător
| TooNight a răspuns:

E mai bine in engleza(daca vrei sa profesezi pe plan muzical).Dar te rog eu, in Romania, de abia mai da la radio o melodie in romana, dar muzica buna, nu vara nu dorm(n-am nimic cu melodia, doar ca nu-s mare fana al acestui gen). Totusi sa ne pastram gramul de patriotism pe care-l mai avem.De exemplu poti face o melodie de dragostehappy. Nu trebuie s-o faci neaparat azi, de exemplu, eu sunt la fel ca si tine, am voce, si mie-mi place si sa compun, numai ca le arunc la gunoi dupaceea. Mie inspiratia-mi vine-n baie.Harbar nu am de ce?! Cand ma uit in oglinda, incep sa cand melodii facute de mine(versuri+melodie).Si sunt destul de buna, dar nu mi-ar placea sa profesez in asta. Daca vei compune melodii de dragoste in romana, si vei aparea si la Tv(Doamne ajuta!) as fi fana ta Nr.1!big grin
Bafta!kiss

3 răspunsuri:
| MirunaSelena explică:

Ma intreaba* laughing

| MirunaSelena explică (pentru TooNight):

Multumesc frumos kiss!

| ShøØtYøu a răspuns:

Nu incerca cu engleza deocamdata, cauta sa scrii ceva care te reprezinta pe tine insati, poate chiar propiul tau jurnal(asa a scris cineva o melodie cool)sau chestii de genul acesta, cu cat melodia e mai originala e mai bine trebuie mai intai sa te gandesti ce stil vrei sa abordezi, si despre ce subiect sa fie cantecul, apoi versuriile si ideiile vor veni singurehappysper sa te ajute...succeswinking