Dacă nenea de mai sus a fost drăguț eu nu voi fi. E absolut imbecilă întrebarea asta. Ce semn bă nene? Nu vine nici un michiduţă să-ți dea foc cu artificii pentru că asculți rock. Am ascultat rock pentru peste 19 ani și încă respir. Acuma vad tot felul de rahaturi gen "ăia ascultau rock i-o pedepsit dumniezo" și deja îmi vine greață.
Buna!
M-ati innebunit cu melodia aia. Nu-s fan nici rock nici Goodbye to gravity, dar ce ai inteles din "the day we die"?
Nu e niciun semn, poti asculta linistita orice melodie doresti, nu iti intoxica mintea cu astfel de ganduri si superstitii, care nu au niciun suport real. Bucura-te de muzica, asculta ce iti place, ce simti ca iti ajunge la inima, ce te defineste/caracterizeaza.
Si eu sunt rockerita si multi dintre cei dragi mie sunt rockeri (tatal meu, cele mai bune prietene, cativa elevi ai mei) si niciunul nu am patit nimic, suntem intregi si sanatosi. Pana la urma, diavolul, ingerul, moartea etc din melodiile rock nu trebuie intelese in sens propriu, ci metaforic. E mult de spus si nu cred ca e nici momentul, nici locul potrivit, dar vreau doar sa intelegi ca nu esti in niciun pericol daca asculti o piesa sau alta, ca nu vei muri/nu te vei imbolnavi/nu vei fi accidentat daca iti place o anumita melodie.
Seara faina!