| MayhemChimera a întrebat:

Buna TPU.Cel mai convingator raspuns primeste funda si vot.Ce parere aveti despre Black Metal? As dori raspunsuri cu pro si contra asupra diferitelor particularitati ale genului(ex. vocalul, instrumentalul).As dori o parere proprie si nu copy-paste.Multumesc.\m/

Răspuns Câştigător
| Deaad a răspuns:

Imi place black metal-ul.Este unul din genurile mele preferate de muzica.
Imi place mai ales ''atmosfera intunecata'' din orice piesa black metal.

Consider ca vocalul are un loc aparte in black metal, acele scream-uri combinandu-se perfect cu atmosfera generata de instrumental.Nu sunt de acord cu unii oameni care spun ca black metal-ul ar fi mult mai interesant fara vocale.Dar e opinia lor, mie-mi plac foarte mult.

Nu oricine poate asculta acest gen de muzica deoarece este foarte greu de ascultat pentru o persoana obisnuita cu melodii house sau pop sau chiar si cu alt tip de metal, in afara de ceele extreme. Oricine asculta acum black metal trebuie sa recunoasca ca la inceput era ca:wtf? Dar asa se intampla.
Eh, atunci cand descoperi cu adevarat frumusetea black metalului, il percepi ca o arta.

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu sunt un fan al genului, dar am momente cand il apreciez (in legatura cu starea mea sufleteasca). Nu stau sa analizez particularitatile, ma intereseaza atmosfera. Vocalul in Black Metal pentru mine nu este cu nimic deosebit de un alt instrument. Oricum nu inteleg ce spune, ma intereseaza doar felul in care contribuie la atmosfera generala. Cand am deschis ochii, heavy metal era la mare moda, asa ca nu e de mirare ca imi plac structurile repetitive.
Eu locuiesc in Canada, la Pacific. Poate o sa te mire ca Negura Bunget este foarte apreciat aici (in sensul de unul din cele mai appreciate grupuri BM). Se gasesc pe Amazon si au si o pagina pe Wikipedia.

| MayhemChimera explică (pentru SkyPilot):

Buna,ma incanta faptul ca nu te intereseaza prea mult particularitatile genului, fapt care arata ca asculti acest gen din placerea de a asculta muzica de calitate.Negura e una din trupele mele preferate, dar iti recomand Argus Megere, sunt absolut geniali.Rock on\m/

| MayhemChimera explică (pentru Deaad):

Buna,ai avut raspunsul care m-a incantat cel mai tare.Imi place ca vezi acest gen, ca o forma de arta, adevarat putin mai dura, dar totusi complexa.Nu cred ca temele satanice conteaza, atata timp cat melodia are o atmosfera care te trimite intr-o alta lumelaughing. Rock on\m/

| SkyPilot a răspuns (pentru MayhemChimera):

O sa incerc, multumesc pentru informatie!