anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU:*! Cine imi spune si mie niste muzica noua? 30 sept-1 octombrie?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Đϋffγ a răspuns:

Celia-Is it love
Dj Andi & stella-Universe
Voxis-I just wanna
Fly Project-Musica
Sunrise Inc.-Ninia
Grasu XXL feat. Guess Who-LaLa song
Shaggy feat. Celia-Dame

20 răspunsuri:
| Ilincaaaa a răspuns:

Daca nu ai altceva de facut.nu trebuie sa raspunzi cu "glume" de 2 baniwinking nu stiu daca i se mai pare cuiva amuzant ce ai spus.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ilincaaaa):

Mie mi se pare amuzantă poza ta de la avatar

| Ilincaaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

A mea sau a lui Wooden?happy

| Polaris a răspuns:

E cam din septembrie dar cui îi pasă:
http://www.youtube.com/watch?v=m2Mb2vMTIjg

anonim_4396

A ta tongue. A lui e interesantă şi demnă de luat ca model.

Si a ta e mai tare nu? Nu am de gand sa ma cert cu nimeni dar pur si simplu dati din gura aiureawinking pun pariu ca nu aveti mai mult de 15 ani.si mai sunteti si "smecheri" pe deasupra...ca aveti poze cu scheleti si tu jelli cu numai stiu ce! hai sa incheiem subiectulwinking ca nu ma injosesc pentru unii ca voihappy

| Paulla a răspuns:

Să vedem...
-Vrea muzică nouă de rahat, bifat.
-Are o poză de profil editată prost cu o piţipoancă care mă sperie cu faţa ei şi care probabil e ea, bifat.
-Are o gramatică de baltă, bifat.
-Are un limbaj ' k p mess', bifat.
Mai trebuie să spun ceva?

anonim_4396

Da, am 14, şi maturitatea nu ţine cont de vârstă. Eu o am pe Jelli la avatar, cred ca ştii ce înseamnă jellyfish. Mă rog, mi-e lene să îţi explic semnificaţia numelui şi avatarului. Avatarul ăsta şi numele mă reprezintă foarte bine. Tu în schimb ai o tipă... să dea satan să nu fii tu aia, care îşi face poze în oglindă cu aparatul de fotografiat şi care zici că e speriată de bombe. Eşti frumoasă, nu zic nu, dar ai aşa o figură de parcă vrei să araţi că tu eşti şefa (în gloata ta de primate, bineînţeles) sau că nu ştiai unde trebuie să te uiţi. În rest, a continuat Paulla, căreia îi dau dreptate. Sper că ai înţeles.

| Ilincaaaa a răspuns (pentru Paulla):

Paula pitipoanca esti tu.in primul rand nu ti-a cerut nimeni parerea te bagi ca musca-n lapte nu stiu ce limbaj de mess ai vazut tu pe aici, sa iti vad tie gramatica sunt plecata din tara de 2 aniwinking si in rest numai am ce sa comentez.cine a inceput stie foarte bine.si tot el e cu gura mare.na.sa se vada care e mai taran daca asta tot insistati sa demonstrati!

anonim_4396

Şi eu am fost plecată 6 luni din ţară şi uite că nu am avut probleme niciodată de gramatică. Şi nu judeca oamenii după regiunea de provenienţă, pot fi ţărani geniali şi orăşeni inculţi, depinde care munceşte să se ridice. Tu ai pus o întrebare stupidă, formulată stupid. Asumă-ţi consecinţele, fată.

In primul rand la 14 ani tu nu sti pe ce planeta traiesti! asa ca la mintea ta nu ma pun.In al doilea nu te-a obligat nimeni sa raspunzi deci mai stupida esti tu decat intrebarea mea. Si vad ca tot continui nu poti sa te opresti nu inteleg de ce. Du-te mai fata la scoala, invata carte, mai cresti si cand ti-o venii mintea la cap mai treci pe aici! Parintii tai stiu ce faci tu la 14 ani? ca o arzi asa aiurea pe aici si te bagi in seama?thinking Intreb de curiozitate.si chiar te rog sa nu te mai deranjezi sa comentezi ca numai are rost:* gata uite pentru ce ma cert cu o pustoaica ca nu are ce facelaughing

| Paulla a răspuns (pentru Ilincaaaa):

Eu nu îndeplinesc 'calităţile' de piţipoancă, tu le ai pe toate şi în plus.
Cunosc o grămadă de persoane care au fost plecate din ţară şi ştii ce? Nu-s agramaţi, ca tine. Acum du-te şi caută în dex ce-i aia agramat.
And btw, te asigur că nu sunt de la ţară, oricum, cum a spus şi Jelli, nu asta contează.
Degaba eşti tu mai mare cu câţiva ani dacă eşti mai proastă cu vreo 40.
Anyway, mă bucur că ţi-ai schimbat poza de profil. Văd că tot ai băgat în seamă ce au zis două 'pustoaice'.

Tie nu iti e clar un lucru.numai locuiesc in Romania! nu am unde sa scriu romaneste decat pe net.si nu am zis eu ca daca esti de la tara nu poti sa fi civilizat dar mai citeste odata cine a inceput toata chestia asta.sa vedem, nu te-am jignit.tu da, ma rog proasta esti tu ca pe net sunteti toate tari in gura.va da mami pc cu portia si na inteleg sa vedem cat va mai tine sa tot comentati.ca eu chiar ma amuz ca la 13 ani intre 4 pereti sa vi atat de "tare" e cevabig grin

Şi dacă eşti plecată de doi ani care-i faza?(Italia sau Spania?) Una era să mai faci câte o greşeală de gramatică, dar tu nu ştii cu ce se mânâncă aia 'gramatica'. Cum am zis, am cunoştinţe care au plecat pe timp limitat cât şi pe timp nelimitat în străinătate şi ştiu română. N-ai căutat înca ce înseamnă agramat?
Te-am jignit? Am tot dreptul să o fac atâta timp cât e purul adevăr.
Tu te amuzi că îmi bat joc de tine? Să ştii că n-aş avea nimic împotrivă să o fac şi faţă în faţă. Eu mă amuz de prostia ta infinită.
And btw, m-ai dezamăgit, credeam că ţi-ai schimbat poza de profil cu una normală, dar acum văd altă poză de piţipoancă. De ce ai mai schimbat-o? Aici ai ieşit chiar mai urâtă decât în celaltă.

Poti sa scrii pana numai poti, si sa lasi 100 de comentarii ca pentru mine esti la fel de proasta ca dupa primul raspunshappy!

Uite răspuns clasic de piţipoancă incultă şi cretină care observă ca n-are dreptate şi nu ştie ce să mai spună.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Paulla):

Ai dreptate, Paulla! Mie mi-e lene să mă complic cu ea, chiar dacă sunt plină de replici, dar nu vreau să îmi f¤¤ tot cheful aiurea pe "pitsi" ca asta. Tot nu va înţelege. Până una alta, mă ajuţi cu ceva? Mie îmi pare una şi aceeaşi persoană cu Yannna, ce zici mă înşel?
Şi ea zicea ceva de plecatul din ţară, că o să ajung rău că mă iau în gură cu ea... http://www.TPU.ro/......eja-6-ani/

| Paulla a răspuns (pentru anonim_4396):

Să vedem... acelaşi nivel de prostie specific piţipoancelor care nu încetează să mă mire, hm... cred că e de ajuns. Nu te înşeli, cu siguranţă aceeaş persoană!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Paulla):

Oh, da! Mă bucur că eşti de acord cu mine. Credeam că sunt nebună şi că lumea e normală, de-aia te-am întrebat, dar se pare că-s bine eu big grin.

| Dumnezău a răspuns:

Smechera cearta.Trei fete.Va rugam,continuati! Si apropo,Yannno,nu mai fa figuri aici pe site ca nici nu prea au iesit melodii in intervalul specificat de tine, ca la dracu, e doar o zi.Chiar asa de mult iti place muzica idioata si comerciala?