| Conii25 a întrebat:

imi place foarte mult sa cant, dar nu prea am voce, si când ma inregistrez se aude ca si cum cant pe nas, cred ca si vorbesc putin pe nas. daca as lua niste lectii de canto si as exersa as putea canta mai bine, mai frumos. va rog frumos sa m-a ajutat p.s sunt fata. dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Verne a răspuns:

Faza cu cantatul pe nas trece in timp, trebuie sa iti gasesti vocea interioara nu cea din "cap", daca faci karaoke nu incerca sa canti ca interpretul melodiei ci cum ti se pare tie mai usor, fiecare cantaret are un anumit timbru, poti sa ai timbrul ca a lui Christina Aguilera sau sa il ai a lui Cyndi Lauper si asa mai departe, gaseste vocea ta, nu incerca sa canti ca alti artisti, niste lectii de canto ti-ar prinde bine, deoarece te ajuta sa canti mai bine pe note sa nu sari de la una la alta ca suna foarte nasol. Si la faza cu vorbitul pe nas, fa exectitii de dictie si inceaca sa vorbesti cat mai corect, si cu timpul o sa scapi de acel "vorbit pe nas".

3 răspunsuri:
| Conii25 explică (pentru Verne):

Multumesc mult pentru sfaturi!

| robertobogdan a răspuns:

Deviatie de sept. Estimarile indica faptul ca 80% dintre oameni prezinta o nealiniere a septului nazal.
Are dreptate si ce a zis Verne.

| gfy a răspuns:

Salut. Cu un pic de mix/master se rezolva: http://artasonora.com/category/mix-si-master/