Un nimeni, un adolescent oarecare. Cu nimic special, cu nimic care sa impresioneze. O nedreptate facuta artistilor adevarati. Nu isi merita faima. Cantecele si publicitatea care i se face nu sunt din pricina "talentului si muncii lui" Ci pentru ca la momentul actual multi stau in spatele lui sa il sustina si castiga bani din asta!
Justin Bieber e doar //un tampit, urat, enervant, eu unul il urasc, ca si pe toti ceilalti stari, mai ales dupa cum canta... x( il urasc
Mie-mi place! Mie mi se pare ca e frumos da cam cantak o fata... da e dragut.
"frumos si talentat?" hmm.doar pustoaicele de 12-15 ani il "adora" eu una il urasc, pariu ca melodiile nu sunt scrise de el, 3 melodii imi plac de la el. e un rasfatat care vrea toata atentia, si multe sunt lesinate dupa el anyway...il urasc
Nu o sa auzi vreodata de la un baiat vreun cuvant frumos despre si. b. junior deci un pusti oarecare caruia i s-a urcat vedetismu la cap, cam prostut, numa fetele il asculta
Justin Beiber probabil e "frumos si talentat" cum spui tu, probabil are o multime de fani (mai ales fane), a avut si are noroc cu carul (a fost descoperit cand trebuia si de cine trebuia), are in spate un munte oameni fara de care el ca si "star" nu ar exista (si cand spun star ma refer la imagine, muzica + versuri, aparitii tv, concerte, etc), multi spun ca toate clipurile lui seamana intre ele, inspirate dupa stilul Usher, Justin Timberlake, iar cateodata franturi rupte din ideile lui Michael Jackson. La faza cu "talentat" nu stiu cat de adevarata e, pentru ca am vazut unele secvente live, cu el, dinainte sa devina cine e astazi, si canta nu oribil, ci putin spre ideea de afon. Insa nu sunt eu cineva ca sa il critic din pct asta de vedere, ii las pe altii cu experienta. Pe multi dintre piticii romani i-a cuprins enorm febra Disney: Miley, Demi, Jonas, Selena, etc.si chiar daca Justin nu face parte din segmentul ala, tot acolo l-as incadra. Are acea stereotipie de "desen animat", de produs scos la vanzare. Si al dracului produs, ca baiatul asta chiar vinde albume in intreaga lume, si nu gluma... Ar fi dragut daca febra "Justin Beiber" ar tine multi ani, insa nu prevad asta. Nu stiu de ce, dar cred ca va disparea de pe piata la fel de repede cum a intrat.
Fiecare cu norocul lui pana la urma si cu ce-i place!
Si nu, nu sunt nici fanul lui Justin, dar nici antifanul lui. Pur si simplu, mi-e indiferent!
Take care!
Mie nu mi se pare asa de frumos si talentat.
Cred ca este o fantezie doar pentru fetele alea de 9-10 ani.
Sunt parca disperate dupa el. Am si eu cantareti preferati dar nu sunt asa de innebunita. Ascult melodiile lor dar nu imi pun la hi5, la avatar, la status, la stare poze sau "citatu" cu sau despre ei.
Justin Bieber a captat atentia tuturor tipelor de 9-10 ani.
Oricum nu conteaza ca ne place noua.
Gusturile nu se discute.
si nu'i frumos ce e frumos e frumos ce'mi place mie.
O seara buna!
E un prost, un ratat, se baga in seama mucosu naibii, sqze d expresie, e varza si nare nici voce, zici ca e fetita!
Toata lumea are dreptate!(ma refer la cei care au scris). Dar problema este ca nu vom stii niciodata adevarul despre Justin Bieber, pana ce nu-l vom cunoaste personal! Atata tot! Eu zic ca fiecare are gustul lui si la cine ii place ii place si cui nu, nu!.
E un prost,un ratat, se baga in seama mucosu naibii, sqze d expresie,e varza si nare nici voce,zici ca e fetita!
@DisneyIsDaTheBest
O ora m-am chinuit sa descifrez din limbajul messenger in limba romana mesajul tau Vorbiti frate, macar aici, corect, aici sunt oameni de toate varstele, nu conversezi cu iubitu' pe mess sa folosesti limbajul asta. Aici nu stii daca in spatele unui cont se ascunde un tanc de 10 ani sau o persoana matura, culta si trecuta prin viata. Dati si voi dovada de putin respect.
@DisneyIsDaTheBest Ma Mir! De Ce N.ai Scris Fata Cc Litere Chinezesti Sau Cu Coduri? :-W
Http://www.youtube.com/watch?v=3JTp232gzto
E chiar mai buna decat originalul, trebuia sa-i fi scos vocea.
Ce pot spune, un produs second hand scos din coltul gunoaielor, i dont get it! Ce are nou?
Intrebare, a facut oare transplant hormonal? Cam asa se pare.
Nu'l mai criticati may atata pe justin. pana la urma care e problema voastra? ca el e vedeta si voi nu? care e faza, sunteti invidiosi? eu chiar nu va inteleg. daca nu sunteti fani nu comentati. nici eu nu's fana dar trebuie sa recunoastem ca are cateva mel bune. sh daca fetele cu varste mai mici sunt inebunite de el cu ce va deranjeaza? nu mai criticati atata. ati putea daca l'ati cunoaste personal nu la tv/net. dupa asta nu poti judek o pers.
@sqqmpikka
Eu critic modul in care sunteti obsedati de el. Asta nu e dovada ca suntem noi invidiosi, asta e dovada de prostie nemarginita din partea voastra.
@7h30
Eu nu-s obsedata de de el dar nu inteleg de il jigniti atata . Ce rau v-a facut baiatul. E talentat, are succes asta e. Daca sunt persoane obsedate e treaba lor nu trebui e sa-l criticam pe el pentru asta!
JB mi se pare cam ingamfat . Are melodii frumoase, dar nu se ridica la nivelul artistilor adevarati.Fiecare cu gusturile lui.
mODIN întreabă:
Ancuta5678 întreabă: