| Kiyy a întrebat:

Imi spuneti si mie ce parere aveti despre Justin Bieber? Ca unii cred ca e atat de " frumos si talentat ".

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

E doar un alt produs comercial, nimic nou sub soare.

41 răspunsuri:
| Kiyy explică:

Exista jbwinking daca te referi ca clip'ul acela in care zice ca era pedofil si de fapt avata 51 sau nu mai stiu cati ani era o farsawinking gluma proasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce aveti mai cu el nu fiti rautaciosi daca nu va convine asta ii evitati ori ce lucru legat de el...stai nu puteti e peste tot yoyyy... mie imi place nu sunt inebunita dupa el dar nu sunt nici anti inainte eram si eu obsedata de el dar acum nu mai sunt

Răspuns utilizator avertizat
| andrada a răspuns:

Pai eu il ador love struck
canta super tare, arata bine, are talent si succes(pentru ca merita)
E un model pentru ca nu sunt multi la asa varsta care sa aiba un asa succes ca el
Love JB love struck love struck love struck

| myheroine a răspuns:

E urat! E oribil si canta naspa!

| iuddavali a răspuns:

Talentat da, frumos nu cine stie ce. sunt altii mult mai frumosi decat el. dar are voce faina.

http://www.semneletimpului.ro/......-3213.html

| cami_1227 a răspuns:

Da intr'adevar unii spun lucruri frumoase despre el dar unii spun lucruri urate. de exemplu eu nu il sufar pe baiatul asta si spun tot felul de lucruri groaznice despre el.in unele melodii aparea chel. eu in alasa am niste colegi care is obsedate de el, in fiecare pauza asculta melodii cu el.

| SuperHeroXD a răspuns:

Fake expirat, idolul copilelor fara creier, febletea fetelor care nu au prieten si cel mai prost cantaret al generatiei de azi.Cat despre cei ce cred ca e frumos si talentat, e esecul lor.Asta nu e cantaret si nici nu o sa fie vreodata.

| XXXMony a răspuns:

Gayber=un retardat.
Cica talentatrolling on the floor.da-l in p***

| andrada a răspuns:

Buna!
Mie imi place cum canta justin bieber dar asa cum au mai zis si altii este doar un produs comercial [la fel ca hannah montana (miley cyrus)]. Toata lumea ''JB'' in sus ''JB'' in jos pana intr-un anumit moment. Mereu v-a exista o vedeta noua care va impresioana publicul

| Lillyka a răspuns:

Toti cei ce au scris rau despre el sunt doar niste invidiosi amariti... LOVE U J.B

Întrebări similare