| Maria123y a întrebat:

imi ziceti si mie niste cantareti sau trupe dragute gen: "NeverShoutNever sau Sleeping with sirens"?
Dau fundita.

7 răspunsuri:
| RiRikk a răspuns:

The neighboorhood (asculta melodia Let it go, cred ca e cea mai frumoasa), Pussycat dolls (desi e o trupa veche s-ar putea sa gasesti ceva ce sa iti placa), AC/DC, Bon Jovi, Queen, 3rei Sud Est. Sper ca te-am ajutat! O seara placuta in continuare happy

| Beforethedawn a răspuns (pentru RiRikk):

Cum sa compari tu, AC DC, Bon Jovi si Queen cu Sleeping with sirens?

| RiRikk a răspuns (pentru Beforethedawn):

Eu ti-am recomandat doar cateva trupe! Nu e neaparat sa le si asculti melodiile. Si in in plus eu nu am spus ca seamana, deci nu le-am comparat. Este adevarat nu seamana chiar deloc happy Greseala mea! Scuze

| Duucu a răspuns (pentru Beforethedawn):

A mai crescut o ciupercă de nicăieri care crede că e kul să asculți muzică rock veche? O să-ți treacă... ca la toți ceilalți.Du-te și ascultă ce-ți place în liniște, și nu ataca pe nimeni pentru gusturi, chiar dacă sunt ele proaste.

| Beforethedawn a răspuns (pentru Duucu):

Mda...ti-o luat mult sa te gandesti ce sa scrii?

| Beforethedawn a răspuns (pentru Duucu):

AC DC Queen si Bon Jovi canta un gen complet diferit de Sleeping with sirens...Nu poti spune ca Rock'n roll-u ii exac la fel ca muzica Emo...

| Buubbu a răspuns:

Asking Alexandria, Suicide Silence, Snow White's Poison Bite, BVB, Slipknot, Evanescence, Avril Lavigne, Fit For Rivals, Icon For Fire, Hollywood Undead. big grin Sper ca te-am ajutat. Incearca-le pe fiecare dintre ele. Poate iti va place vreuna. happy