The neighboorhood (asculta melodia Let it go, cred ca e cea mai frumoasa), Pussycat dolls (desi e o trupa veche s-ar putea sa gasesti ceva ce sa iti placa), AC/DC, Bon Jovi, Queen, 3rei Sud Est. Sper ca te-am ajutat! O seara placuta in continuare
Asking Alexandria, Suicide Silence, Snow White's Poison Bite, BVB, Slipknot, Evanescence, Avril Lavigne, Fit For Rivals, Icon For Fire, Hollywood Undead. Sper ca te-am ajutat. Incearca-le pe fiecare dintre ele. Poate iti va place vreuna.
Cum sa compari tu, AC DC, Bon Jovi si Queen cu Sleeping with sirens?
Eu ti-am recomandat doar cateva trupe! Nu e neaparat sa le si asculti melodiile. Si in in plus eu nu am spus ca seamana, deci nu le-am comparat. Este adevarat nu seamana chiar deloc Greseala mea! Scuze
A mai crescut o ciupercă de nicăieri care crede că e kul să asculți muzică rock veche? O să-ți treacă... ca la toți ceilalți.Du-te și ascultă ce-ți place în liniște, și nu ataca pe nimeni pentru gusturi, chiar dacă sunt ele proaste.
AC DC Queen si Bon Jovi canta un gen complet diferit de Sleeping with sirens...Nu poti spune ca Rock'n roll-u ii exac la fel ca muzica Emo...