Asta e ideea, ca nu mai stiu cum era ) de fapt misca`te asa cum imi place mie, ca tine e una la o mie, cam asa, cred
Nu cred si partea trista e ca totul incep cu o melodie si se termina cu o tiganiada
Cum adica "Nu cred"? Ba da, se poate in ziua de azi fara manele.Crezi ca de ziua mea ascult Salam?
Şi atunci cum se face că peste tot unde-am fost eu până acum, nu s-au pus manele?
Tu faci o comparatie care nu isi are rostul.ei sunt ei tu esti tu
Pentru ca tu nu te duci la party uri de genu.in ziua de azi asa e gandirea romanului daca nu e manea parca nu e nici party ul asa de pe gustu lor
Pentru că nu am prieteni care să asculte aşa ceva,sau dacă am,nu m-aş duce în veci în acelaşi loc cu ei. Iar dacă cuiva i se pare amuzant, ca să pună o manea, aşa,"la mişto", probabil în secunda doi iese afară în şuturi.
Şi mai e şi chestia că eu cam resping ideea de party, şi nu prea mă vezi înconjurat de 15 virgine care se unduiesc pe lângă mine. Prefer să beau singur sau cu câţiva prieteni.
Anna, cu inversunarea pe care o ai, te invit la party-urile pe care le frecventez pe-aici :p Full on Metal, Doom, Gothic, Melancholic, Melodic and so on.
Eu am dormit de ieri de la pranz si pana acum si acum am febra musculara la gat... de la ma rog, you know.
Iasmina87 întreabă: