| SkaterGreenn a întrebat:

Buna TPU prieteni mei mi-au spus ca am o voce faina si mie imi place sa cant...si as vrea sa fiu cantareata ce sugestii imi datii?

Răspuns Câştigător
| xInnaAlinaxD a răspuns:

Pai nu e asa usor cum crezi sa faci o cariera in muzica.
1)Pentru inceput trebuie sa dai bani la greu ca sa inregistrezi demo-uri in studiouri apoi daca chiar sunt bune trebuie sa iti gasesti o casa de discuri care sa il accepte si acolo trebuie sa dai o suma frumusica.si apoi daca prinde la public primesti jumatate din profitul vanzarilor si jumatate primeste casa de discuri. Ai nevoie de reclama. o posibilitate ar fi sa vorbesti la radio si sa vezi daca iti accepta piesa. Asta e o varianta. doar ca aici ai nevoie de 50% noroc si 50% bani

2) O alta varianta e sa postezi videoclipuri cu tine cantand pe youtube. doar postand aceste filmulete primesti aprobarea daca chiar ai talent sau nu dupa nr de dislike-uri si de like-uri. apoi daca faci multe vizualizari pe youtube poate te va descoperi cineva si te va ajuta sa te lansezi.

So. e drum lung pana la succes. Tot ce trebuie sa ai : Bani,Ambitie,Curaj,Talent, Look, Si rabdare
Mult succes. persevereaza si vei reusi! Funda?happy

2 răspunsuri:
| Gorath a răspuns:

Sa te bagi cu capu-n wc si sa tragi apa.

| xInnaAlinaxD a răspuns (pentru Gorath):

Deci tu chiar nu ai pic de rusine
Cum poti sa vorbesti asa?
Daca nu voiai sai raspunzi fetei nu trebuia sa o faci!
Termina cu fitele astea si raspunde serios sau nu raspunde deloc!