Lol contra mai se nimereste una sa fie misto dar in rest nu imi plac
Nu am nimic cu manelele, insa nu suport sa fiu fortat sa le ascult de vecinul care simte nevoia sa dea boxele la maxim crezand ca ce asculta el le place si altora, sau de individul care isi spala masina sau isi face curat prin ea in parcare si la fel da volumul la maxim de bubuie tot cartierul etc. Eu personal nu le ascult pentru ca nu imi plac asta nu inseamna ca sunt impotriva lor sau a celor care asculta, doar cu conditia impusa mai sus.
Si eu sunt contra...dar ar trebui sa nu facem diferente sociale ca de exemplu manelisti sau rockeri etc. Unii oameni poate prefera un gen de melodii altii altele.Parerea mea dar acum faceti cum credeti!
De ce ma? Manelele sunt misto,sunt viata mea,le ascult intruna,sa moara dusmanii mei.Ce, crezi ca daca esti roacher esti mai breaz? Lasa-ma-n pace cu satanelile tale, si asculta muzica de calitate, ca-i muzica viitorului, maneaua.
PRO.
CONTRA, normal...
Am citit prea multe cărţi şi cred că din cauza asta sunt imun la boala/virusul ăsta.
Contra..., practic nu suport sa ii aud pe aia cum se numesc artisti. Pe bune, chiar nu merita sa fie ascultati
Contra, desi sunt 2 manele deestul de fainute :
Nicolae Guta- Ma mananca palma stanga
Nicolae Guta- Bum bum sexy, doar astea
Toata lumea asculta manele? Tu pe ce planeta traiesti, baietica? Planeta Manellium?
Contra.Sunt niste jeguri ce polueaza fonic.Si pentru persoana aia foarte inteligenta (LAZAR5):numai in capul tau asculta toate lumea gunoaie.
Sunt contra manelelor, nu inteleg ce le place oamenilor la acest gen de muzica (nici nu s-ar putea numi muzica).
Cred ca porti la profil numele cuiva pe care ar trebui sa-l citesti nu sa-l jignesti cu limbaj de tigan analfabet! Daca rokerii sunt satanisti tu sigur esti incult.ps:Eu nu sunt roker! muzica de calitate este originalul pieselor furate de imbecilii pe care ii promovezi!
Arunca un ochi la intrebarile mele, si dupa aceea ma poti cataloga fara nici o ezitare, dupa bunul plac.A fost o gluma, eu ascult rock si metal.Dar asa e cand unul isi da cu parerea fara sa guste din posibila esenta triviala ce-si are compozitia in afirmatia respectiva.In plus, ascult si muzica clasica, si rap.
Si fi fara grija, l-am citit pe Cioran, sunt influentat de el, si tu nu ma poti cunoaste sub nici o forma in domeniul virtual.
Bună.
Sinceră să fiu nu îmi place genul acesta de muzică şi nu spun acest lucru pentru faptul că aşa spune majoritatea.
Nu, în cazul meu nu este adevărat.
Întotdeauna sunt idependentă în gândire şi opinii.
Ştii care e lucrul cel mai frustrant? Când vezi persoane care nu pot asculta muzica la un volum rezonabil.
Înţeleg, cum eu prefer anumite genuri muzicale şi alţii preferă manelele, însă, eu cred că ţine de bun simt să ascultăm la căşti sau la boxe dar nu aşa încât să audă tot cartierul.
Urăsc persoanele care îşi exteriorizează preferinţele într-un mod prea evident.
Ce este drept, la fiecare nuntă, botez, aniversare, se spune că nu există "spirit de distracţie" fără câteva manele strecurate printre celelalte genuri muzicale. Aşa este, sunt de acord cu acest lucru dar nu pentru că m-aş contrazice singură ci pentru faptul că este posibil ca invitaţii să aibă alte gusturi şi trebuie să fie un eveniment frumos pe placul tuturor.
Totuşi, dacă din întâmplare mă trezesc într-un grup care ascultă manele nu reacţionez urât ci pur şi simplu tac şi aştept să schimbe melodiile. Crede-mă, e cel mai bun lucru.
Cam atât am avut de scris cu privire la manele.
Pa-pa.