Parerea fiecaruia, ma car tu nu ai inceput sa zici nu stiu ce ca sunt spoil nu stiu cum, cineva care are capul pe umeri serios!
Momentan nu...adica la noi promovare canci[la tv]...adica nu prea au fani incat sa faca un concert real.Singura speranta adevarata X-Factor .Eu una asi fi destul de fericita, dar aparent unora nu le place
Da, dar unii nici nu au ascultat vreo melodie, si incep sa vorbeasca, sa se bage ca paduchele in frunte, daca stii vorba,, daca nu, nu ma deranjeaza sa ti-o explic
Gen musca in lapte...da.....stim bine motivul pentru care 1D au atatia fani[in afara de dragalasenia lor ]
Nu, deoarece nu mă pot duce . Oricum nu prea îmi plac, am auzit că Liam ar vrea să viziteze România, pentru ca ar vrea să afle mai multe despre Dracula și să viziteze Castelul Bran... dar nu știu
Mi-e nu mi se pare ca aceasta trupa, One Direction, este cum spun ceilalti, ceva gen"oribili". http://www.youtube.com/watch?v=1OZ7ufR7JCY Asta vi se pare voua urat? Ca mie nu! Da as dori foarte mult sa vina aici,dar si tara ar trebui mai ingrijita caci, pe bune acum, toata tara stie ce spun unii straini despre noi! Oricum ii astept, pentru ca si aceasta este muzica buna, nu doar metal/rock.Pe bune acum...
Pentru ca tu ai spus ceva adevarat, si nu ai inceput sa ma critici doar pentru ca ascult o trupa, ca alti nerozi... oricum nu mai conteaza,
Stiu ca deja e februarie si eu abia acum raspund dar na eu as vrea desi nu i as putea vedea pentru ca sigur ar concerta la Bucuresti si sunt din arad si nu as putea sa merg pana acolo nu as avea cu cine dar mi ar place chiar daca eu nu i-as vedea
E parerea fiecaruia, mie cel putin mi-ar placea, ma car au melodii mai bune ca altii
Copil spoiled ce esti, astia nu au melodii mai bune nici ca dracu... pune si tu mana si citeste o carte si asculta muzica buna ca astia de la one direction sunt afoni si retardati =|
Bravo frate in sfarsit cineva care ma intelege
Daca ascult 1 sau 2 melodii nu insemna ca nu ma preocupa scoala ok? si ca sa stii sunt cea mai buna din clasa si citesc ok/ frate am pus o intrebare, nu inteleg ce va crizatia sa. na si daca sunt retardati ce are? si atunci de ce au ajuns unde sunt, oricum, frate, lumea e asa idioata serios
Bai si eu te inteleg ca nu-ti place, e parerea fiecaruia, dar nu imi place doar mie
Auziti nu stiu daca uniii dintre voi macar au auzit de truipa asta sau au ascultat melodii ale lor, dar nu-mi pasa, am pus o intrebare, ok?
E lasati ca mai vedem noi daca vreodata o sa concerteze vedeti voi cum se umple acolo de oameni, da oricum, nu avd cu ce va ajuta sa-i injurati si alte chestii
One direction nici nu le place tuturor romanilor doar tie aiurea cu ce te ajuta intrebarea asta frate tu stii la ce este bun TPU
Nu imi place doar mie da, si am pus o intrebare, e o tara libera oare cum ai fi reactionat daca as fi pus o intrebare pentru alta sectiune...e nu zic mai mult. si stiu la ce e bun si nu inteleg la ce te intereseaza
In nici un caz...e cea mai tampita trupa din lume...in schimb oamenilor le-ar placea sa vina Metallica sau Iron Maiden n_n
E parerea ta ok? de unde stii ca "tuturor" le-ar place? si nu toti cred ca e cea mai tampita trupa ok? e parerea fiecaruia
Da, am car tu nu ai spus ceva ca altii, sa "crizeze" , un raspuns destept
Sigur Ca Da..Sunt un Directioner la fel ca si tine si mi-ar placea...:X
XoXoSecret întreabă:
MeyGogutza întreabă:
JuliaSweet întreabă: