| OnlyTheScript a întrebat:

va rog fara jigniri, as vrea sa imi ziceti daca am voce. ideea e ca vreau sa dau proba pentru canto, dar nu sunt sigura: http://www.karaokeparty.com/en/user/3808526/dyyaa dau fundita. va rog sa imi ziceti daca se merita sa ma duc sa dau proba

9 răspunsuri:
| OnlyTheScript explică:

Dati la inrregistrari. e vorba de ultima inrregistrare, sunetul care s eaude in fundal e de la laptop

| Vans a răspuns:

Dacă nu s-ar mai auzi maşinăria aia pe fundal...
de fapt, nu, e mai bine aşa

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Ai acvariu, bag seama!

| OnlyTheScript explică (pentru Vans):

Adica ce vrei sa spui? ...eu am spus clar sa imi ziceti daca am sau nu putina voce. atat am cerut

| Mădă0611 a răspuns:

Buna!
Pai nu mergi la canto ca sa iti lucrezi vocea? Incearca, poate o sa le placa vocea ta, dar alege alta melodie, daca vrei, desigur, asta e plictisitoare si greu de cantat. Bafta pe acolo!

| OnlyTheScript explică (pentru Mădă0611):

Multumesc. am observat ca muzica usoara nu ma caracterizeaza. multumesc pentru sfathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate da, poate nu... tu oricum să te duci laughing. Zici că mergi tractorul.

| OnlyTheScript explică (pentru anonim_4396):

Pai se aude in fundal de la laptopo in primul rau,, iar in al doilea rand vocea me se dubleaza cuu vocea lui adele

| Mădă0611 a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Nu neaparat, doar ca nu toti pot atinge anumite note, asa ca fie o adaptezi vocii tale (unii profesori apreciaza asta), fie canti ceva pentru vocea ta, dar nu alege melodii pe care le canta toata lumea, plictisesc tare.