Invata naibii ce-ti place, si da-le incolo de acorduri. O sa-ti trebuiasca acordurile doar atunci cand o sa vrei sa compui, si la cate melodii stii nu prea cred ca o sa fie anii astia.
Daca ploaia s-ar opri, let it be, asa e viata; daca vrei mai multe da-mi pm si te ajut cu mare plăcere.
Http://www.songsterr.com/a/wa/all?inst=gtr&diff=Beginner&sort=p
Si daca vrei mai multe:
http://www.metalhead.ro/tabs-chords/
Să ştii că se poate răspunde la o întrebare şi fără să foloseşti astfel de cuvinte...am chitara de aproape o lună, nu cred că cineva s-a născut învăţat.
Iarta-ma draga mea, dar vad ca tot n-ai inteles nimic. Acordurile nu te-ajuta cu nimic deocamdata daca le inveti papagaliceste, de fapt tu n-ai habar din ce-i format un acord. Nimeni nu s-a nascut invatat, dar unii nici nu vor sa invete.
Huh...şi nu am tot timpul să învăţ cât mai multe lucruri? Poate mă luminezi tu, dacă tot eşti maestru în aşa ceva...degeaba îţi lauzi cunoştinţele, dacă nu le împărtăşeşti cu alţii. Pentru mine e egal cu zero.
Doamne fereste...Ti-am zis EXACT ce trebuie sa faci, sa inveti melodii, nu acorduri. Sa inveti ca acordul care are degetul aratator pe pozitia x, degetul mijlociu pe pozitia y si degetul inelar pe pozitia x se numeste acordul A minor, fara sa stii de ce, nu te ajuta cu absolut nimic. Si eu nu vin aici sa-mi laud cunostiintele, cunostiintele mi le laud cand am un concert, cand cant pentru mine etc. Nu stiu cum vrei sa-ti zic mai clar. Esti pe calea proasta, ia zi-mi cate din melodiile alea care le stii iti plac cu adevarat? -3? La mine toate melodiile care le stiu imi plac foarte mult, pentru ca eu nu invat melodiile care contin doar niste acorduri, am invatat la inceput, dupa tab-uri melodiile usoare, apoi dupa ureche pe cele grele.