Daca te-a dedicat o melodia asta ce ar insemna? iubirea adevarata se arata prin fapte, asa cum am mai zis in zilele noastre vorbele nu mai au varoare ci si faptele, daca iti arata ca te iubeste sincer adica sa se comporte cu tine frumos, sa iti vorbeasca frumos, sa te respecte, sa simnti tu cu adevarat ca te iubeste! nu asa prin melodi....ca si iubitul meu imi dedica melodii, si la ora acutuala nu mai stiu nimic de el nu mai stie nimic de mine...
Dar la mine se comporta frumos, imi vorbeste frumos...numai ca ieri eu i.am dedicat o melodie si dupa el mi-a trimis asta nu mi-a zis neaparat ASCULTA intelegi? a facut multe pentru mine, m.a iertat cand eu nu l-as fi iertat pe el la cate lucruri grave am facut si nu intele de ce nu ma lasa sa ma imbrac in fusta si colanti adica stiu ca nu ar vrea sa se uite si altii dupa mine dar Rusel tu ce spui?
Este gelos, dar daca crezi ca esagereaza imm spune-i ca nu iti place si vezi ce zice! uite stiu si eu ce inseamna iubirea, si eu sunt geloasa aoleu moama, dar sti eu mam iubit cu un baiat un an si ceva si il stiu de cand eram mici 12 ani aveam, tu stii cat l-am iubit? am pus incredere, sinceritate, si iubire pentru ca am simntit ca ma iubeste si el imi vorbea frumos mai ales cand eram suparata....ma facea sa cred ca el e alesul. dar acum el eu nici unu de unu altul nu mai stim i-l vad pe mess si atat, iubirea asta duce la multe sa stii si te face sa suferi si sa fii fericita, dar sti iubitul meu(fotul) cand se enerva nu vorbea cum trebuie, atuncea mi-am dat seama cA nu ma iubeste cum il iubem eu...si sunt multe care m-a facut sa cred ca nu ma iubeste, asa si tu comunica mult cu el dar eu te rog nu pune sentimente din prima si incredere incet incet cunostel mai bine vezi si cand e nervos si cand il superi cum reactioneaza, ce iii place, ce iubeste, toate astea incearca sa vezi la el sa comunici cu el, eu sper sa ai succes cu el, si te-am zis din prima nimic nu oferi acum. pe parcurs!
anonim67567 întreabă: