Se scrie "rocker", de la "rock" + "er". Nu zici mp3 "playar", ci "player".
Vad ca pui multe intrebari despre rock, dar toate de teorie.
Pune "mana" si asculta altceva decat Evanescence, asculta mai multe trupe ca lumea, nu Black Veil si alte cacaturi. Pune intrebari strict despre muzica fiindca rockul e muzica nu e teorie.
Cat despre satana sau nu, exista rock clasic, heavy metal, industrial si alte genuri care nu-s "sataniste". Mai exista death si black care sunt considerate a fi subgenuri sataniste si da, afirm, in majoritatea melodiilor e vorba despre religie si negarea lui dumnezeu. Oricum, sataniste, nesataniste, ma doare groaznic in c*r daca sunt sau nu.
Sunt oameni ce-asculta rock si sunt satanisti si drogati, sunt oameni care asculta rap si sunt drogati, exista multe tipuri de oameni. Sa stai sa-i analizezi pe toti ar insemna sa-ti pierzi viata degeaba fiindca pe nimeni nu intereseaza asta. Mai bine ai incepe sa asculti muzica si sa lasi teoria pentru mai tarziu.
PS: Cei care asculta Evancescence, Maroon 5, Paramore si altele gen nu se numesc rockeri.
Asculti ce e cunoscut. Banuiesc ca n-ai auzit de trupe mai underground, mai necunoscute. Asa, de Metallica stie oricine, si de Maiden, si de Judas. Sa nu se inteleaga gresit, sunt trupe bune, dar toata lumea le asculta. Sunt trupe mult mai bune care exprima mult mai mult prin muzica dar din pacate nu sunt asa cunoscute.
Ok, deci intrebarea asta imi este oarecum atribuita, asa ca hai sa iti raspund!
Ce treaba are "cand va intelege lumea" cu mine? Cine ti-a zis ca "lumea "nu intelege bine? Eu nu am vorbit in numele lumii, am vorbit in numele meu.
Vad ca in toate mesajele in care faceam misto de roakcer (deja stiti parerea mea despre aceasta categorie) NIMENI n-a venit sa imi sustina argumente, deci inseamna ca marea majoritate activa de pe acest site este facuta din roakceri.
Daca este asa, atunci n-o sa mai postez nici intrebari nici raspunsuri, ca n-am de gand sa ma cert aiurea, cu atat mai mult ca sunt unii roakceri cu care am dialogat...de-a dreptul retardati (nu dam nume, ca nu e cazul).
Parerea mea, ramane parerea mea, si nu ma intereseaza sa mi-o schimb. Voi nu aveti nimic de pierdut daca mi-o schimb, si nici eu nu am nimic de castigat daca mi-o schimb. Eu cu ale mele, voi cu ale voastre, ok?
Mi se rupe de ce zice lumea.Sa stai sa le explici unor incuiati ce-i gasesti doar in Romania mi se pare pierdere totala de timp.Mai bine fac air guitar sub dus.
Ce-mi place ca te-ai simtit jignita si acum dai nefolositor si stupid la toata lumea.
Cristiann, ai un inteligent de la mine, dar atat, cat despre brunettepink, eu inca nu am nimic cu tine, insa vezi pe cine mai jignesti si cat timp si daca asculti si vei mai asculta pop, nu ne mai lua cu intrebari din astea teoretice si vezi ca Crisis ti-a raspuns intocmai, dar cred ca IQ-ul tau e mult prea scazut ca sa inteleaga raspunsuri geniale asa ca nu ma straduiesc.
App, Crisis, zi-mi si mie te rog ce trupe Underground stii tu, ca sunt chiar curios sa vad cum suna(mi-e rusine sa recunosc ca nu am ascultat nici-o melodie rock underground)
*asteapta 40 000 de stupid si nefolositor*
Cand zic Underground ma refer la trupele mai putin cunoscute, ce nu fac parte din ''the big 4'' sau alte grupari din astea cunoscute.
Ceva underground de la noi din tara sunt Negura Bunget, Satanochio, Cadavrul... si din afara sunt foarte multe. Nah, eu stiu doar black si death, incearca Behemoth, Anaal Nathrakh, Rotting Christ.
Underground sunt trupele ce nu se bucura de un succes asa mare ca trupele cunoscute desi sunt de aceeasi valoare ca ele sau chiar sunt mai bune.
Esti satanist ca ai ales tu sa fii! Dreptul la alegerea religiei.N-are treaba cu satanisme, droguri, criminali sau alte chestii...
Încă o persoană care ascultă Rotting Christ, wow... acum lumea pare mai bună!
Pot să zic că de asta nu mai pot de ce înțelege lumea prin a fi rocker, pot să mnă considere satanistă drogată și pur și simplu mă lasă rece.
Adică un rocker adevărat se pișă pe părerea altora, n-am de gând să stau eu să îmi bat capul cu toți inculții să le schimb părerea...
Patricia444 întreabă: