Asculta linkin parca, are piese faine, sklipnot-psihosocial, merlin menson(e cam porcarie dar are si cateva piese faine ca new T-shirt) sper sa-ti placa
Sunt prea multe piese bune rock sau heavy metal, ca să pot alege doar câteva.
De cand se scrie Heavymetal legat si nu Heavy Metal? Si sunt multe formatii in diferite genuri. Sa-ti dau cateva exemple:
Thrash Metal: Slayer, Metallica
Death Metal: Death, Cannibal Corpse, Deicide
Black Metal: Immortal, Gorgoroth
Power Metal: Sabaton, Manowar
Industrial Metal: Rammstein
Alternative/Nu Metal: Linkin Park, Slipknot, System Of A Down
Glam: Mötley Crüe, Twisted Sister
Metalcore: All That Remains, Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Motionless In White
Deathcore: Suicide Silence, Carnifex, Chelsea Grin, Whitechapel
Hardcore: The Virus, Bad Religion, Black Flag
Post-Hardcore/Screamo: Falling In Reverse, The Used, From First To Last, Underoath
Horror Punk: Misfits, Snow White's Poison Bite
Alternative Rock: All American Rejects, All Time Low, Paramore, My Chemical Romance, Fall Out Boy
Incearca formatiile de care ti-am zis si alege stilurile care-ti plac, pentru ca melodiile alea ti se vor parea mai tari. Desi, mai sunt multe genuri/subgenuri/genuri de fuziune pe care nu le-am mentionat.
Nu merita sa scrii atat pentru intrebarea asta. Mai ales cand vezi ce raspuns castigator e.
Oooops! Se pare ca, in timp ce eu scriam, s-a ales alt raspuns castigator (unul cam ofensator din punct de vedere gramatical, dar fie). Oricum, sper ca persoana care a pus intrebarea sa fie atenta, totusi, si la raspunsul meu. Daca nu, sa se multumeasca cu "linkin parca", "merlin menson" si "sklipnot-pshihosocial"
Nu eu l-am ales! Mam lasat logat pe site si o intrat fratemiu si o ales! Crede-ma daca as putea alege altul as alege pe altul.
Ancuta5678 întreabă: