Cel mai mare "cocalar" al muzicii romanesti cred ca este VELEA.
Iar in muzica internationala cred ca JUSTIN BIEBER sparge top-urile.
Mai sunt si altii desigur ( e plina lumea de astfel de panarame) dar nu mai spun nimic sa nu ii jignesc.
(e doar parerea mea fara suparare pentru orice fan al acestor interpreti)
Bafta!
Nu imi sta in fire sa jignesc pe nimeni, dar de-ar fi sa-mi exprim dispretul le adresa unor persoane, nu m-as lega de niciun cantaret. E patetic sincer sa ma leg de cineva doar pentru ca lumea il denigreaza din pricina faimei. Cred ca daca si noi am fi faimosi, si noi am fi priviti cu alti ochi. Iata un exemplu negativ al faimei.
Eu mai degraba mi-as exprima dispretul de incultii care nu pot intelege un rationament si brusc au devenit "superior" judecandu-l pe altul dupa infatisare, iar apoi raspandeste zvonuri false / iritante la adresa victimei. Toti avem goluri! NU mise pare corect sa-i consideram pe altii inferiori doar pentru ca au picat in ipostaze penibile.
Nu este prea mare diferenta intre 2 pioni care se cred diferiti, insa "zarul" ii "ehilibreaza"
M.romanesti: konectr(se pune? sau devin rasist? lol)/velea
m.int: 1direction(toti)/JB
Astia care au raspuns stiu doar de ce vad pe you tube la sectiunea de comentarii(justin biber, 1 direction). Sunt sigur ca exista altii care sunt si mai rau decat astia.
Cei din Romania:
Nu am putut sa ii ascult (pur si simplu unii incercau sa ma tortureze) ca sa aleg dintre ei.Dar sunt foarte multi.
International:
Nu am dat inca peste nici unul.Dar am vazut un top 10 cele mai proaste trupe de black metal (parca) si erau unii mult mai rau decat Justi Biber si One Direction.
N-ai cum sa alegi...
Cu manelistii in frunte, urmeaza DaniiB, apoi Alex Velea si Antonia si multi altii...
Cand vorbim de occident e o diferenta fiindca acolo exista o chestie numita bun gust. Cred totusi ca Jesus Culture, Ghost BC(scuze ww2Expert, parerea mea), Tokyo Hotel si Justin Bieber(pe primul loc) si multi altii sunt cocalari rau de tot.
http://i1181.photobucket.com/......a-girl.jpg Just a bit*h...
Beethoven, Vivaldi si ala, cum il chema? A da, Bach.
Cica printre cei mai buni, aiurea, au dat mita la aia de pe Wiki ca sa-i numeasca asa.
Guta este unul dintre cei mai mari artisti ai secolului 21, Guta e in muzica ce a fost Einstein in fizica, nu stiu cum de ti-ai permis sa-l bagi la categoria cocalari, probabil ai tastat gresit.
Pentru mine nimeni nu-i cocalar sau cum li se spune fiecare merita sa traiasca indiferent de cea ce face sau cum arata,atata timp timp cat nu ma deranjeaza nu-mi pasa ce fac uni sau alti dar stiu ca frustrarea unora a nascut asemenea numiri gen cocalari,ieri cineva imi scria ca cocalari se tunde in freza creasta sau unul ca doar cocalari au ochelari de soare,dupa cum se observa romanul e bun la barfit, criticat, plans si atat bine nu toti si majoritatea, in loc sa se faca ceva multi stiu doar sa jigneasca si atunci mai vb de tigani, legat de manelisti ca guta omul ala a muncit o viata din greu sa-mi spuna cineva care il critica daca are habar cei aia munca, lenesi critica oamenii harnici ce tara de rahat
Ca sa inteleg ca un cocalar e cel care are vila, masina si traieste bine iar cel arac care nu are asa il numeste nu?
Vorbea cineva de ipostaze? Eu cel putin m-am axat pe cantaretii putred de bogati, cu faima si fani dar care nu stiu nici un pic de teorie muzicala, nici sa cante, si care se mai dau si smecheri.
Stiu, dar imi este indiferent. Atat timp cat nu ascult muzica lor si nu ma afecteaza cu nimic existenta lor, pur si simplu nu ma intereseaza. Da, ai dreptate.
Bai,de ce-i jignesti, bai? Chiar nu-ti e rusine?
Superlativul ala...ii faci sa se simta superiori unii fata de altii.Toti sunt la fel de cocalari si punct.Asa ii asmuti unii impotriva altora si ii provoci sa compuna si mai multe piese.
Romani-Guta,Salam,Fuego,Alex Velea,Conecter, Inna, Antonia, etc, etc
internationali-Bibar
urbanghost întreabă: