Nici una, dar daca ar fi chiar necesar as alege Miley Cyrus pentru rolul din "The Last Song" :].
Mie imi place Demi.:X
Cele care au raspuns Miley au zis asa ca au vazut poza la tine si au crezut ca le dai fundita daca zic asa.)
Gresit,abia acum am vazut poza, mie chiar imi place, asa ca te rog pe viitor sa iti ti parerile pentru tine, daca vrea sa nu imi dea fundita!
Miley Cyrus cu siguranta pentru felul ei prostut din filme pentru vocea superba si melodiile bestizave...este mai talentata decat Selena si Demi la un loc...Parerea mea.
Nu am venit pe TPU ca sa imi tin parerile pentru mine ci ca sa mi le expun, fie ca va place sau nu.
Am zis in general, nu m-am referit la tine in special, dar stii cum e...''Cine se simte...''
Eu una asa alege Selena Gomez..canta ok, e talentata la actorie si este un exemplu super bun pe fani! I LoVe YoU SeL!:*
Tu ai spus clar„Cele care au raspuns Miley au zis asa ca au vazut poza la tine si au crezut ca le dai fundita daca zic asa." deci te-ai referit si la mine, daca tot vrei sa comentezi data viitoare macar sa iti masori cuvintele!
Totusi, esti singura care mi-a dat replica...
N-o sa o fac...nu pot sa o fac![sa-mi masor cuvintele]
Apropos, faini catelusii!
Mda sunt eu aia mai tupeista asa
Recunosc trebuie sa te felicit ca joci dur deci...bravo!
Da:X mai sunt si cateva pisicute pe acolo
bigfanhannahmontana întreabă:
Mirelutza13 întreabă: