| vika123 a întrebat:

Care este numarul de telephon a lui justin bieber? spoonetini va rog numarul cel real! please

Răspuns Câştigător
| ashley26pink a răspuns:

Nu va mai luati de fata! Il am eu
este 0345732983

app vezi ca te costa cam mult sa suni pana la el!winking
succes

| Graef_Karina_1996 a răspuns (pentru ashley26pink):

De unde ai tu numărul lui?

39 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Esti varza

| Gizăz a răspuns:

N-ar trebui să dormi la ora asta?

| pwp a răspuns:

Si ce ii zici?

Răspuns utilizator avertizat
| Petronela a răspuns:

Nu-l are nimeni din pacate

| SunnyMidnight a răspuns:

Si tu ai minute?

| Sconcsiş a răspuns:

112 incearca

| Mary Marry a răspuns:

Doamne straight face Cata prostie loser
Pai de unde, noi niste oameni normali din Romania sa stim numarul lui de telefon? laughing Oricum ce e clar nu incepe cu 07 rolling on the floor

| Beatrice a răspuns:

LoL, iarta-ma. Dar tu chiar crezi ca ar pune nr. de tel pe facebook/twiter sau in reviste?laughing pai l'ar schimba imediat, plus ca daca iti raspunde?laughing[imposibil] ce zici? el vorbeste engleza, tu romana laughing Ehh.si ce ii vei spune?batting eyelashes "stii sunt o mare fana si as vrea sa te vad/sa fiu cu tine/sa vii la mine etc rolling eyes" No way!
Renunta la asa ceva! happy

| Aly_7975 a răspuns:

0089898989 laughing

| Deddu a răspuns:

rolling on the floor serios? succes cu asta... ia-ti gandul papusa:pmai bine nu mai intreba asa ceva. doamne copii astia is nebuni dupa un tembellaughing no parerea mea :p scuze pentru fani

| Minks a răspuns:

075getalife

| Mary496 a răspuns:

Crezi ca noi il avem? Pfff, daca l-ar face cineva public sigur JB l-ar schimba.
Copii naivi!

| ZOON a răspuns:

Din pacate nimeni nu are acest numar ce gasesti pe net sunt falsuri banuiesc ca in afara de prietenii lui si de famile impresar nici un fan nu-i stie numarul pentru ca nu se face public iti dai seama ca ar fi inebunit de telefoanele fanilor

| eu_4591 a răspuns:

Sase, sase, sase smug.

| veronica a răspuns:

Nu cred ca are cineva numarul lui bieber in afara binenteles de fam lui si de prietenii lui, micuto nu mai intreba asa ceva te faci de rusine, pentru binele tau iti zic

| sweetlollypop a răspuns:

Nu stiu da sa-mi zici si mie!winking

| Akid a răspuns:

Proasta esti
rolling on the floor))

cati copii facuti pentru alocatie
bai frate si mie imi place Justin bieber dar ascult doar muzica lui si nu in disperare
odata la 5 ani
si da e dragut da asta nu inseamna ca am camera plina de justin bieber si dracii cu el
deci esti prafrolling on the floor)

| Ana_8420 a răspuns:

Suna-l pe el si intreaba-lwinking

| ghkjghk a răspuns:

898989winking e penibila intrebarea crezi ca si-ar da nr de tel? nu suntem in lumea de tirta dulcewinking

| chupachups1234 a răspuns:

rolling on the floor Tu chiar crezi ca ala este? rolling on the floor Si sa presupunem deci doar sa presupunem pentru ca nu e, daca ar fi crezi ca iti raspunde tie. Doamne cati obsedati de biberon asta.

| anyska a răspuns:

laughing)))). Chiar daca ar avea nu ai avea tu cum sa-l suni din Romania in america. laughing) ofof... Vezi ca are Facebook oricum tongue! laughing)))))))))) ( copii astia morti dupa justin... )

| vm_8252 a răspuns:

Hehe. Nu stiu. Dar de-l afli, poti sa suni gratis in US & Canada de pe Gmail sau Google Talk happy
Si pentru ca tot ti-am spus asta, suna la 484-638-6777, e un partyline distractiv happy

| PotHed a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
cand faci rost de el zi-mi si mie laughing
scuze da nu ai de unde sa fac rost de el tongue

| cristiano93_5452 a răspuns:

0769935711

| dOarEa_9226 a răspuns:

straight face Scuze ca iti spun dar este foarteeee aiurea sa intrebi asa ceva! straight face

| Noask a răspuns:

Prefixu ti l zic 112laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are dreptate fata aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, tu crezi ca daca cineva ar stii nr lui de tel nu crezi ca saracul baiat ar fi terorizat si ar trebui sa isi schimbe nr de tel, si bine sa zicem ca ai afla nr lui de tel chiar daca nu e posibil ce l-ai intreba sau ai si atat de bine engleza?
Si eu sunt un fan al lui si imi plk cum canta si imi plk si cum arata dar nu am ajuns atat de departe, draga mea!

Întrebări similare