Nu va mai luati de fata! Il am eu
este 0345732983
app vezi ca te costa cam mult sa suni pana la el!
succes
)))). Chiar daca ar avea nu ai avea tu cum sa-l suni din Romania in america. ) ofof... Vezi ca are Facebook oricum ! )))))))))) ( copii astia morti dupa justin... )
Din pacate nimeni nu are acest numar ce gasesti pe net sunt falsuri banuiesc ca in afara de prietenii lui si de famile impresar nici un fan nu-i stie numarul pentru ca nu se face public iti dai seama ca ar fi inebunit de telefoanele fanilor
Nu cred ca are cineva numarul lui bieber in afara binenteles de fam lui si de prietenii lui, micuto nu mai intreba asa ceva te faci de rusine, pentru binele tau iti zic
Crezi ca noi il avem? Pfff, daca l-ar face cineva public sigur JB l-ar schimba.
Copii naivi!
Doamne Cata prostie
Pai de unde, noi niste oameni normali din Romania sa stim numarul lui de telefon? Oricum ce e clar nu incepe cu 07
LoL, iarta-ma. Dar tu chiar crezi ca ar pune nr. de tel pe facebook/twiter sau in reviste? pai l'ar schimba imediat, plus ca daca iti raspunde?[imposibil] ce zici? el vorbeste engleza, tu romana Ehh.si ce ii vei spune? "stii sunt o mare fana si as vrea sa te vad/sa fiu cu tine/sa vii la mine etc " No way!
Renunta la asa ceva!
Hehe. Nu stiu. Dar de-l afli, poti sa suni gratis in US & Canada de pe Gmail sau Google Talk
Si pentru ca tot ti-am spus asta, suna la 484-638-6777, e un partyline distractiv
898989 e penibila intrebarea crezi ca si-ar da nr de tel? nu suntem in lumea de tirta dulce
Proasta esti
))
cati copii facuti pentru alocatie
bai frate si mie imi place Justin bieber dar ascult doar muzica lui si nu in disperare
odata la 5 ani
si da e dragut da asta nu inseamna ca am camera plina de justin bieber si dracii cu el
deci esti praf)
Tu chiar crezi ca ala este? Si sa presupunem deci doar sa presupunem pentru ca nu e, daca ar fi crezi ca iti raspunde tie. Doamne cati obsedati de biberon asta.
Draga mea, tu crezi ca daca cineva ar stii nr lui de tel nu crezi ca saracul baiat ar fi terorizat si ar trebui sa isi schimbe nr de tel, si bine sa zicem ca ai afla nr lui de tel chiar daca nu e posibil ce l-ai intreba sau ai si atat de bine engleza?
Si eu sunt un fan al lui si imi plk cum canta si imi plk si cum arata dar nu am ajuns atat de departe, draga mea!
metutzametutza99 întreabă: