Nu va mai luati de fata! Il am eu
este 0345732983
app vezi ca te costa cam mult sa suni pana la el!
succes
Ce intrebare stupida! :)))
esti fan justin bieber?
uite-te la asta: http://www.youtube.com/watch?v=lY89NfIZcyQ&feature=related
serios? succes cu asta... ia-ti gandul papusa:pmai bine nu mai intreba asa ceva. doamne copii astia is nebuni dupa un tembel no parerea mea :p scuze pentru fani
El are numar de telefon sigur dar nu la facut public iti dai seama daca l-ar face public ce s-ar intampla... el a dat nr sau pe un sait de pe facebook si pe twitter intr-o registrare dar trebuie sa fii foarte atent acolo fiindca trece foarte inregistrarea dar eu am reusit cu greu sa-l descifrez i-am dat cateva bipuri pentru ca nu am bani pe telefon suna, dar iti dai seama ca doar nu o sa ma sune sper sa ti-am fost de folos
Ba...da prosti sunteti ma! Astia care va luati de cei care pun intrebarile. De parca le stiti voi pe toate... Poate exista numarul. poate ca nu Si nu mai injurati ca prosti asa! X-(
Toti cei care v-ati batut joc de aceasta fetita doar pentru ca vrea sa stie numarul de telefon a lui Justin Bieber sunteti niste NESIMTITI!
Daca ati fi voi in locul acestei fetite si lumea si-ar bate joc de voi cum v-ati simti?
Imi pare rau de voi astea care stiti doar sa va bateti joc de alti si sa ruinati visele copiilor!
Toti care v-ati batut joc de aceasta fetita sunteti niste nesimtiti!
Daca voi ati fi in locul ei si toata lumea si-ar bate jo de voi cum v-ati simti?
Imi pare rau de oi astea care stiti doar sa va bateti joc de alti si sa ruinati visele copiilor
metutzametutza99 întreabă: