Evanescence
N-am o melodie pe care sa o ascult cel mai des. Daca ascult muzica, atunci ascult multe melodii ce-mi plac.
Dar trupa ta preferata?
Evanescence. Am fost si la concert. Am facut ca o nebuna!
Weight Of The World, Tourniquet, Whisper si Going Under. Dar nu pot sa am melodii preferate! E prea superba tipa, prea superba trupa.
Recunoaste, ai una care-ti vine s-o asculti non-stop de la Evanescence. Am avut perioade cand eram moarta rau de tot dupa Imaginary, apoi Tourniquet, Whisper, iar acum as asculta mai mereu Weight Of The World.
Da, bine, in fiecare saptamana am cate o melodie care o ascult non-stop de la ei, dar dupa un timp n-o mai ascult atat de des pentru ca-mi place alta.Intr-un timp ascultam Going Under, inainte de asta Bring Me To Life, iar acum Imaginary.
Bună!
Eu nu am trupă preferată toate îmi palc la fel de mult, de un timp ascult mult piesa
''Heaven's on fire'' de la Kiss
Numai bine!
Știu cum e. Am avut vreo două săptămâni când ascultam de minim 10 ori Like You. E compusă de Amy pentru sora ei moartă, la fel ca și Hello...
Ascult multe genuri de metal in unele zile ascult mult black in altele ascult mai mult power/folk.
Black Veil Brides. Toate melodiile lor imi plac la nebunie, dar voi iubi pentru totdeauna melodia de la ei "Fallen Angels".
A mea este bvb care mi se pare cea mai tare trupa ador toate cantecele lor dar preferata mea este we stich this sounds
Piese :
Skillet-Comatose
Arch Enemy-We Will Rise
Dark Lunacy-Dolls
Moonspell-Vampiria
Tales Of Dark-...Of Grandiose Fevers And Passion Arcane
Winds Of Plague-The Impaler
Sturmgeist-The unknown soldier
si multe altele de la Within Temptation, 3DGCharon,Manowar, Bathory, Opeth, Children Of Bodom, Belfegor etc. Trupa preferata, nu, depinde de dispozitie.
Am mai multe trupe preferate, mi-e lene să le scriu pe toate.
O melodie pe care o ascult cel mai des ar fi Amorphis-From the heaven of my heart...
MrsAllAmerican întreabă: