Exista un cod pentru flow iti da in prima zi 10 flow. dupa aia 15 dupa aia 20 si tot asa. Mie mi-a ajuns sa imi dea 45 flow... trebuie sa scrii : test-mode 42 supaia dai enter si scrii cryptobiologist Codul asta trebuie bagat in chat acolo jos in stanga!
O sa te ajut la orice problema pe care o ai in legatura cu Ourworld... eu am lv 27.si intr-o zi poate imi dai si mie id-u tau de mess si ne intalnim si in ow...auzi numele meu la ourworld i adelush al tau care ie :*:*:*:*:*?
Iti multumesc foarte mult adelutza. pentru asta vei primi fundita... sper ca ma vei putea ajuta si in alte cazuri.
Ms tuturor celor care au dat raspunsuri, si o sa va ajut si pe voi cand aveti nelamuriri sau nu stiti . apropo contul meu pe OW este : DXxDeeaXxD si am lvl 20 .
Http://www.e-album.ro/membru.php?id=20776 Aici ai un hack pe masura;) si foarte usor de folosit;)
Poi trebuie sa scrii in fiecare zi test-mode 42 in stanga jos acolo unde vb cu cineva. apoi dupa ce scrii test-mode 42 scrii repede cryptobiologist.Si iti da cateva Flows si dupa te duci sa te joci jocuri si mai faci Flows si faci asa in fiecare zi.(Nu uita:test-mode 42 si cryptobiologist scrii doar intr-o zi doar 1 data). Sper ca ti-am fost de folos :*
Cine vre sa ma puna prieten pe ow numele este rolend13x am lv 31 si caut prietena romanca cine vrea
Cam da...singura solutie e cu test-mode 42 si cryptobiologist...dar poti sa iti cumperi flow battery sau daca te joci faci flow
Patricia444 întreabă: