Eu cred ca ascult muzica buna...
daca spun cuiva k nu ascult manele, nu ma crede...pentru k deja acum toata lumea asc asa ceva... ei bine eu nu... pur si simplu nu imi plac...
sunt perfect de acord q tine!
Nici eu nu ascult manele recunosc ca am ascultat chiar atunci la inceput cand au aparut insa acum mi se par de prost gust
Cu manelele o sa ajungem fff departe o sa tampim tot globul pana la urma bine ca mai sunt si cativa care vad cata prostie e cu manelele astea eu ascult rock ( marilyn manson, nightwish, evanescence, rammstein...)nu Joans Brothers, Demi Lovato sau Miley Cyrus care nici nu stiu pe ce lume traiesc si zic ca canta (cacofonie intetionata) si ca au voce (bla bla bla)
@sweetcandy
Intradevar, nu prea te crede nimeni daca spui ca nu asculti manele.Sau daca te cred, e posibil sa ajungi cu ochii vineti
@nosugar
Intradevar la inceput vrand nevrand ascultam cateva manele, dar care acum imi cam vin in greata...
@dyanna
Si eu ascult rock, sau punk.Mai ales ca recent m-am apucat de chitara.Rock on! \m/
Buna! sunt perfect de acord cu tine. mai nu se mai poate pana si aia mici asculta si fredoneaza muzica aia. nu vreau sa-mi fac dusmani dar din aceea muzica nu intelegi nimic, acolo sunt niste egomaniaci care vorbesc ca de femei de parca ar fi niste carpe un gunoi, se lauda ca au bani, ca isi inseala neveste etc si dansul ala e groaznic. sper ca nu am jignit pe nimeni. pa pa
Neah, iar manele?! m-am saturat pana peste cap de gen... scuze de aceasta imitatie de gen de muzica. nu cred ca trebuie numite nici asa. asta e muzica mai? am bani, masini, gagici, numai de astea aud. si am impresia ca moda asta da inapoi sunt tot mai multi adolescenti care prefera muzica buna, house, pop, rock ...si adevarati artisti, nu ca nicolae guta
@lizicutafrumusica
Intradevar, o auzi pana si la cei mici.Sau cand deschizi geamul sau mergi pe strada, o auzi data la maxim prin apartamente si masini.
@diavolitza
Mai mult e muzica comerciala, o fac pentru bani, apoi se lauda cu ce au. Da intr-adevar, mai sunt si persoane care se lasa de manele, dar mai sunt si care se apuca din pacate.
Nu ascult manele...
De cand au aparut la noi, am citit despre originea lor... respect acest gen de muzica...merge la publicul ascultator pentru ca versurile se adreseaza in mod special familiei, apoi dusmanilor si nu in ultimul rand banilor...
Linia melodica este facila, o poate canta oricine, chiar si un neprofesionist, versurile au o rima la fel de usoara, gen uratura, care merge...
Adrian minune..."Eu cu tine, tu cu mine, au inima mea...
Nicoleta si Nicolae Guta..."Eu sunt alba ca zapada/Ma iubeste toata strada/Eu sunt negru ca piperul/Ma iubeste cartierul..."
Tot omul cand se imbata, indiferent de rang vrea sa asculte manele atunci isi aduce aminte de familie sau de amante si vrea o o melodie de "inima albastra'... ce poate fi mai potrivita decat o manea?
Eu cand ma imbat ascult Mirabela Dauer, Mihaela Runceanu, Cassa Loco, Fara Zahar, Iris, Savoy, Pavarotti... dar ce nu ascult...repet niciodata manele.
Stilul acesta va exista fara numar, fara numar, fara numar...
Hmmm... darkjocer, eu ascult si manele, si alte genuri de muzica ( exemplu ai la intrebarile mele ). Candva imi placeau manelele foarte mult si eram inrait. Nici acum nu ma dau la o parte de la ele. Dar ai dreptate, Romania e printr o manelizare continua.
Totusi, ce inseamna pentru. tine muzica adevarata? Iar faptul ca ascult manele, ma denigreaza?
Eu urasc manelele nu stiu ce vad unii la eleAscult rock, Hip-Hop, orice numai manele sa nu fie
Eu consider ca scult muzica adevarata si anume rock si pop.niciodata nu mi-au placut manelele si nici nu se va intamla vreodata sa-mi placa... te innteleg si sunt de acord cu afirmatiile tale ai perfecta dreptate tot mai multi asculta manele si nu este bine.
Eu detest manelele...nu le vad scopul si rostul.Niste versuri cu o multime de greseli ortografice, lalaieli, urlete ...plus ca muzica este copiata dupa cea orientala.
Imi place sa ascult muzica de calitate, de obicei straina, in general pop.
@elena
Din ce ai spus nu imi dau seama daca iti plac sau nu manelele. Dar oricum e bine ca nu o asculti
@flav
Ma repet, nu vreau sa jignesc pe nimeni, deci nu ai de ce sa te simti.Doar am intrebat si mi-am exprimat opinia despre genul asta de muzica.Pentru mine muzica adevarata e cea in care nu auzi,, eu sunt cel mai tare.am o vila mare'' si alte chestii.Muzica adevarata a fost azi la concertul,, Romanian top hits awards'' la care ma fost prezent.Pentru ca nu imi plac manelele:p. Fara suparare...
@bindulben
Bun punct de vedere:p. Apropo. Vreau si eu mancare
@mumoasa
Buna alegere. Nici eu nu inteleg maneaua... dar nah.
@elly4all
De asemenea, buna alegere.Cam alea is genurile mele preferate.
@candygirl18
Macar straini nu au calcat stramb...
La inceput am ascultat si eu, apoi au inceput sa ma enerveze, prefer muzica veche, sansonetele, Iris, Holograf, Voltaj...
@constantaproca
Intradevar, muzica veche e mult mai frumoasa decat manelele
@blindulben
Ma multumesc si cu firmiturile. Dupa 6 ore de stat la concert nemancat si nebaut
@blindulben
A fost in bacau,, Romanian top hits awards''. Ce mai concert, fara artificii la sfarsit... oricum, la cat de prost ma simt nu am avut chef sa ma distrez, am stat si m-am uitat si eu pe acolo, si la niste romi din fata mea[ca tot veni vorba] care injurau si scuipau peste tot si se comporta ca niste...mai bine ma abtin... da decat sa ne chinuim asa mai bine da add la id radu20092000 si vorbim acolo
Sunt acasa, pe scaun, in fata monitorului. Astept addul ala de la tine pe messenger... Poate nu ai observat, am lasat id: radu20092000.Si nu, nu vreau sandwichuri ca is satul de ele. Dai o pizza? Sau o bere
Eh mai uita omul. Eu am plecat in pat pe seara asta.Mai vorbim. Poate dai add la id ala.Noapte buna si pe mai tarziu
Mie mi se pare ca ascult muzica buna...Manelele nu sunt cel mai bun gen de muzica, dar nici alte genuri de muzica nu sunt cele mai bune. Unii asculta manele, iar altii muzica usoara, precum eu. Mai mult ascult straina... dar mai ascult si romaneasca. Fiecare cu gusturile lui. Daca o fata asculta manele, nu trebuie sa o insulti. Asta e felul ei de a fi...de a asculta manelele.
Manelele is cele mai timpite de pe fata pamintului... nu intelegi nimic din ele... eu as spune ca hip-hopul e o muzica de calitate