| DarKJoKeR a întrebat:

Cati dintre voi mai vad.sau mai bine zis, asculta muzica adevarata? Nu sunt genul care uraste o persoana pentru ce asculta, dar observ ca in ultima vreme romania e tot mai invadata de manele...Si nu cred ca vom ajunge prea departe cu stilul asta. Dar vreau parerea voastra.

P. S.:nu vreau sa jignesc sau sa ma revolt impotriva nimanui.

37 răspunsuri:
| mada_8090 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin muzica "adevarata"... si eu urasc manelelebig grin...Ascult rock, punk, alternative, metal.pe acolo.Si nu vom ajunge nicaieri cu manelele!straight face.

BTW: nice pic la profilwinking

| Ninja-Mistress a răspuns:

Ascult de toate...in afara de manele.de fapt nici cu populara nu prea ma inteleg eu...clubbinghee hee

| DarKJoKeR explică:

@laarrydeejay
Intradevar, muzica house e foarte faina, daca e facuta de cineva de gust bun...

@denny
Nu am zis ca insult pe cineva daca asculta manele. E alegerea lui.Mai rau e cand ajung sa fiu eu insultat pentru ca nu le ascult...

@deleuandrei
Hip hop-ul este intr-adevar unul din genurile care se asculta destul de des si in general e de calitate

| DarKJoKeR explică:

@laarrydeejay
Intradevar, muzica house e foarte faina, daca e facuta de cineva de gust bun...

@denny
Nu am zis ca insult pe cineva daca asculta manele. E alegerea lui.Mai rau e cand ajung sa fiu eu insultat pentru ca nu le ascult...

@deleuandrei
Hip hop-ul este intr-adevar unul din genurile care se asculta destul de des si in general e de calitate.

| sorin a răspuns:

Sunt genuri si genuri si gusturi diferite dar sa fim seriosi cu sexy braileanca aia puiut de crevedia si cu ala mai era unu de se dadea mare cantaret facea si el un zgomot acolo si el credea ca aia e melodie, si se mai dadea si cunoscut cred ca era dar la el pe scara, unii nu se vad cat de penibili sunt pe bune.

| dianadiana a răspuns:

Si eu mi am pus o astfel de intrebare. sunt de acord cu ce ai zis nu cred ca vom ajunge departe... peste cativa ani devenim tigani sau ce? va r placea k guta sa fie presedintele tari nu vreau sa mi imaginez asa ceva. jos cu prostia si incultura big grinbig grinbig grin exprimare libera

| M.G.R a răspuns:

Cand aud cuvantul manea automat ma gandesc la subcultura.Ma doare in **** daca jignesc un manelar cocalar cum vreti voi sa ii ziceti, mi se rupe de el.Sunt pe conceptia,, esti cea ce consumi`` Hip Hop-ul e cultura (In special RO, German, Francez), in special baietii de la Parazitii sau NA`, Cedry2k, Raku dar sunt si exceptii gen 50 cent, Puya, snoop dogg etc. ei canta un hip hop manelizat, ceva comercial ca sa scoata banu (,, Totul pentru. bani``)...Cultura este muzica clasica, regge, dub, Rock ( dar nu black-ul )