| DarKJoKeR a întrebat:

Cati dintre voi mai vad.sau mai bine zis, asculta muzica adevarata? Nu sunt genul care uraste o persoana pentru ce asculta, dar observ ca in ultima vreme romania e tot mai invadata de manele...Si nu cred ca vom ajunge prea departe cu stilul asta. Dar vreau parerea voastra.

P. S.:nu vreau sa jignesc sau sa ma revolt impotriva nimanui.

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mai frate scuza-ma! iar am luat-o aiurea! nu ai tu treaba cu palinca! si daca vrei? acum nu pot decit ceva sanviciuri! unde esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratemeleu! te rog nu ma pume sa caut ca iar o iau razna! dau ce vrea muschiul tau! doar daca esti din Bucuresti! ca n-o s-o iau pe urmele lui badea Cartan!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo aseara am astepta, palinca! asa se face Constant si Proca? lasi lumea sa astepte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

stai asa ca nu-nteleg? adica eu sunt de caraula si altii nanii?

| diavolitza a răspuns:

Neah, iar manele?! m-am saturat pana peste cap de gen... scuze de aceasta imitatie de gen de muzica. nu cred ca trebuie numite nici asa. asta e muzica mai? am bani, masini, gagici, numai de astea aud. si am impresia ca moda asta da inapoi happy sunt tot mai multi adolescenti care prefera muzica buna, house, pop, rock ...si adevarati artisti, nu ca nicolae guta

| Ninja-Mistress a răspuns:

Ascult de toate...in afara de manele.de fapt nici cu populara nu prea ma inteleg eu...clubbinghee hee

| mada_8090 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin muzica "adevarata"... si eu urasc manelelebig grin...Ascult rock, punk, alternative, metal.pe acolo.Si nu vom ajunge nicaieri cu manelele!straight face.

BTW: nice pic la profilwinking