Întrebare recomandată | valentinpopescu a întrebat:

Ce ar trebui sa aleg intre o chitara clasica si o orga? La care e mai usor si mai frumos de cantat?

Răspuns Câştigător
| Fridăm a răspuns:

Depinde şi de tine. Chitara e mai mult un acompaniament, pe lângă voce. Dacă ai voce şi îţi place să cânţi, poţi alege chitara. Mie îmi plac amândouă, am studiat pianul mai demult, iar acum aş vrea să învăţ şi chitară. La pian pot să îţi spun că nu e greu să cânţi, mai ales dacă ai ureche muzicală, prinzi repede. happy

6 răspunsuri:
| valentinpopescu explică (pentru Fridăm):

Da...nu prea ma ajuta vocea, poate cu putin exercitiu insa. Nu stiu cum as putea canta daca nu ma prea pot concentra la ambele maini laughing Asa e doar la inceput?

| Fridăm a răspuns (pentru valentinpopescu):

Stai liniştit, până prinzi ''alfabetul'' cânţi doar cu o mână, din câte îmi amintesc. Vei face nişte exerciţii care te vor ajuta, nimănui nu îi iese din prima. Când eram chiar pe la început, profesoara îmi scria pe degete numerele de la 1 la 5 şi aşa cântam, nu cu note laughing. Vei începe cu exerciţiile, apoi cântecele mai uşoare şi avansezi, până ajungi la cele cu un grad mai mare de dificultate, ca Fur Elise, sau altele de acest gen.

| Michiii a răspuns:

Iti recomand chitara...love struck. Eu am chitara si pot spune ca e cel mai frumos instrument pe care l-am incercat...Stii cu orga nu prea faci multe. Ti-as consilia sa incerci chitara :* :* love struck >:d<.

| Fridăm a răspuns (pentru Fridăm):

Mulţumesc pentru fundă, însă mai puteai aştepta şi alte păreri.happy

| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce iti place.O orga ar fi, totusi, mai indicata.

| Wargrave_Andy_1980 a răspuns:

Eu nu consider orga mai buna ca pianul clasic. Acesta are un sunet splendid. Dar Valentin Popescu eu iti recomand chitara clasica, mai exact acustica, daca inteleg eu bine.