Buna, si eu recunosc ca ascult manele si nu mi-e rusine sa recunosc, fiecare asculta ceea ce ii place si unii cred ca daca se manifesta asa rezolva ceva, dar nu e asa, chiar din contra...eu ascult aproape toate genurile muzicale, nu aduc critici la adresa nimanui, eu tin cont de melodie, nu de genul ei, daca imi place o manea de ce sa nu o ascult, doar pentru ca e manea daca imi place cum suna si daca e de exemplu o manea frumoasa de dragoste, o ascult cu placere, dar nu ascult doar manele, ascult melodiile care imi plac, nu tin cont de parerile altora, fiecare cu principiul sau.
Dar nu vrem sa te convingem sa nu mai asculti, vrem sa nu mai existe aceste gen de "zgomot si ascultatorii lui .
Sunt de acord cu ce ati spus... dar sper exemplu eu nu suport manelele si cand merg in tramvai aud un greup de 4-5 cocalari care asculta la maxim o astfel de melodie...de asta au renume prost manelele
Numai in Romania se poate intampla asta: manelistii urasc pe cei care asculta rock, house etc...rockerii urasc manelestii, iar cei care asculta house urasc rockerii si manelistii... Doamne, nici muzica nu o mai poti asculta in voie, ca risti sa fii numit incult, taietor de vene etc. mie una nu imi plac manelele, dar prietena mea cea mai buna asculta manele.nu am criticat niciodata o pers dupa muzica pe care o asculta.
Sunt multi manelisti care sunt ca tine... si anume, care nu au nimic cu rockerii.
Dar sunt extrem de multi manelisti care se iau la bataie cu rockerii doar pe motiv ca asculta rock.
Acum sa fiu on-topic, sa zic de ce urasc eu manelistii.
Marea majoritate se cred ca ei sunt cei mai smecheri, cei mai tari, ei sunt bossi-bossilor, ei sunt buricul pamantului, dar daca le dai o palma se duc la nea caisa sa te parasca si sa se adune 20 sa te bata (adica mai pe scurt sunt lasi).
Asta e principalul motiv pentru care urasc la culme manelistii.
Ei cred ca au valoare foarte mare, dar in realitate nimeni nu ar da 2 lei pe ei.
Am ascultat (fie ca vroiam, fie ca nu) la tara manele de la varu-meu.
Cica "aaa. bla blaaaaa, eu sunt bomba atomica..." hai sa mori tu?
Esti bomba atomica, sau esti doar un simplu cocalar care ia deciziile folosind pumnul?
E adevarat ca sunt si manelisti care nu reactioneaza in acest fel.
Vad ca tu esti fata, tu mai mult ca sigur asculti manele de dragoste, si nu te manifesti precum cocalarii descrisi mai sus...
Daca as putea as baga la inchisoare toti cocalarii care se manifesta in acel mod... de cred ca ei sunt smecherii smecherilor.
Rockeri...
pai ce ii comparam pe... led zeppelin, def leppard, foreigner, queen, etc...cu salam, guta, fernando de la caransebes(), romeo fantasticul, roxy manelista, marian valorosu?
Rockeri aia, care nu iti plac tie, cantau in fata a mii de oameni...pe cand manelistii tai..."face laif" la o nunta cu 30 de cocalari
. sunt mofturi. tot romanu asculta manele... cel putin la petreceri. ca multi se feresc sa asculte in public. o fac pentru a nu'si pata imaginea. dar deh. avem snobismul in sange.
Daca asa sta treaba mai bine manelist decat emo sau rocker de care sunt pline strile ...rocker care se arunca de la etaj pentru o fraierica de a lui... emo care isi taie venele...atunci frate mai bine manelist
ce poti asculta la muzica rock numa zieraturi... o chitara amarata si altceva ce?
pun pariu ca, daca as veni la fiecare sa controlez calculatorul as gasi cel putin 5 manele
si daca nu va place mai bine taceti si vedeti-va de treaba voastra ce atata invidie? imi place si gata vezi-ti d drumul tau si nu mai comenta
nu vreau sa ma cert cu voi dar nu sunteti cu nimic mai buni ca noi
ai dreptate dianna nu are rost sa ne punem mintea... orice ar zice ei nu ii bag in seama nu ma intereseaza eu tot manele ascult
si monyk16 cel mai bun raspuns de pana acum
dedicatie pentru voi : http://www.youtube.com/watch?v=C9DUj25Uz5w
sus cu maneaua.sus cu maneaua :))
cateilor. purtati numa zgarde la gat
da si manelisti poarta da poarta valoare mare de aur nu tinichele de 2 kg ca voi :))
Andruska... vreau un raspuns sincer...
citeste postul diaNNei...
cuvantul "invidie" si "unikt"... si "haladit" in unele cazuri, sunt cuvinte folosite des de cocalarii analfabeti.
90% din cocalari au impresia ca toata lumea asculta manele... dar nu vor sa recunoasca(sigur un fan Queen, U2...are "sub-patul" plin cu salam)
99% din cocalari sunt siguri...ca toti "emo" isi taie venele.
99% din cocalari...au impresia ca ceilalti vorbesc agramat...si nici nu le-ar trece prin cap ca ar putea fi inculti.
Acum pe bune...cum sa nu sari, cand vezi specimene ca Dianna... unikt si de toti invidiata? Diana nu ascult manele(fara alea de sub pat...ca de alea nu stie nimeni )...si nu sufar cocalarii...cat o fi el de destept si de cult... daca are maneaua la telefon...nu e chiar atat de destept si de cult.
Ce parere ai de raspunsul diannei... ce parere iti faci despre ea citind ce a scris?
numai cuvantul "invidie"in acel context... imi rezoneaza in timpan si incepe creierul sa semnaleze...cocalar...cocalar...cocalar...cocalar...cocalar...cocalar...etc
@...Polista.Tm.Andrushk...
Nu sunt adeptul rockului, desi sunt cateva melodii care-mi plac (de exemplu ador la nebunie Metalica - Nothing else to metter, iti recomand sa asculti si tu macar odata).
Eu prefer house-ul. dar nu urasc nici rock-ul, nici hip-hop-ul, nici muzica folclorica, nu urasc decat manelistii.
Ok, la rock sunt zbieraituri.
La manele ce sunt?
"oooooooooo, viataaaa meaaaaa."
"eu sunt bosu` smecherul smecherilor, si toti imi poarta pica"
"eu sunt cel mai tare din parcare, dau maneaua cat mai tare" (vai ce-mi iesii rima )
etc...
@polista, dianna si restul trupei
Recunosc, dansez pe mese pe muzica lui Salam, ador subtilitatile si substratul versurilor lui Gutza, am orgasm intelectual multiplu cand il aud pe Copilu' Minune, la mine in casa urla 25 din 24 maneaua. Multumite? Zi-le Gutzaaaaaaaaaaa...
PS: Romania se duce dracu', incet si sigur.
Andrushka... mi-ai dat cu firma in cap...am apucat sa zic si eu, uite un manelist mai dezghetat... dar se pare ca...cocalaru isi pastreaza reputatia...
no comment.
va dedic o melodie... din partea mea... oz de la turbo...sa dispare toti cocalari si haladiti...si invidiatiiii...haaaa he he solo... e praf toti...citesteti si voi ceva...asculteste si voi muzica buna... fara numar fara numar (bosilor...sa imi dati cascavalu inapoi dupa...ca vi dau doar ca sa vede lumea ca e bos eu)...
Ai dreptate, si am buc ur ca ai deschis tema, nimeni nu te poate critica pentru ca asculti manele. personal nu este genul meu de muzica dar ma deranjeaza cand se asculta muzica la maxim, in rest. sa va fie de bine.
Oz.TURBO.gluma.de.mestecat
si te-a durut?
deja is prea nervoasa asa ca nu stiu ce sa mai zic...nu mai zic nimic ca incep si mai rau sa ma enervez si poate imi scapa si altceva...asa ca
uite : IMI PARE RAU PENTRU JICNIRI.
asta ajtept si de la voi
e bineeeeeeeeeee?
dar sa nu uitam: de manele tot nu ma las...clar?
Doamne ce m-am enervat...nu sunt rocker...imi place queen...imi place europe...imi place...foreigner...
nu am avut altercatii cu rockeri
nu am avut altercatii cu houseri
nu am avut altercatii cu emo
Am avut altercatii ghici cu cine? cu "specimenele astea" cocalarii...si tin sa precizez fara sa spun nimic... pur si simplu cu fel de fel de bosi.
Pentru faptul ca m-ati facut sa imi fie rusine de propria tara... nu o sa dau nici muci pe cocalari.
@Dianna am vrut sa iti dau o replica la ce ai scris dar din pacate nu pot, ai IQ-ul(coeficientul de inteligenta ) mult sub 80 si sunt sigur ca nu ai intelege ce as zice. Si probabil mi-ai raspunde folosind acelasi disc stricat cum ca: "manelisiti e unk@ti, t@lent@ti si $ucari" si ca pe noi ne roade invidia, ca in secret am vrea sa fim ca idolii vostrii si ca ascultam porcaria pe care voi o numiti muzica.
Ne-am saturat sa ne poluati fonic, ne-am saturat sa va vedem pe strada, ne-am saturat de existenta voastra! Ateptam selectia naturala sa isi faca treaba!
Dennisa...scuze dar... Taci in pe. mea de inculta...se scrie "jigniri"(ti-a mai spus un user ca se scrie jignire nu "jicnire"...neuronul ala al tau nu trage nici macar atat?)
Lora...respectul meu... oameni astia sunt niste inculti mah...mai destepti sunt maidanezi din fata blocului...
Uite cum a raspuns la intrebare Lora...si cum a sarit pitipoanca pe ea...dennisa...esti distrusa...lasa-ma doamne ca esti paf.
Doamne...cred ca ma fac skin head, arian sau ce o fi...intindeti voi coarda mult...ca parca o sa vad si la noi "Ku Klux Klan" anti-cocalari(nu stii tu ce inseamna oricum) si nu o sa mai iesiti din case...
Nu pot sa cred ca o fiinta umana poate fi atat de limitata... daca vedea Socrate unde am ajuns...se arunca in prima fantana...
1 Nu ascult, aud pentru ca voi credeti ca toata lumea asculta "mirificele" voastre manele.
2 Eu nu ma duc in padure decat la gratar, unde si acolo sunt obligat sa va suport.
"Deci singuri spuneti ca lumea asculta manele Ce mai vreti frate ascultati. Iar tie lora sunt convinsa ca auzi de la vecini si stai cu urechea si tie ciuda ca nu te cheama la bairam"
"pun pariu ca, daca as veni la fiecare sa controlez calculatorul as gasi cel putin 5 manele"
"Numi pun mintea cu drogati asa ca ia viteze si cerei lu mami bani de un lant poate se duce femeie de servici pe la Guta pe acasa"
"Deci maneaua e la putere iar voi sunteti niste frustati ca toata lumea prefera manelele decat parodiile voastre Iar noi manelisti facem ceva pe ce ascultati voi"
CAT CACAT POTI SA MANANCI?
Nu mai are rost sa ma zic ceva, esti irecuperabil de proasta... orice as zice tu "canti " acelasi disc stricat la fel ca idolii pe care ii reprezinti. Nu ai inteles un cuvant din ce am spus...sunteti niste fiinte subdezvoltate cu inteligenta unei pietre.
@Oz. TURBO daca infintezi societatea anti-cocalari count me in ca vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda
1. Rockul nu inseaman "zbieraturi " draga -> nu stii despre ce vorbesti
2.Sa canti la chitara e foarte greu ->nu stii despre ce vorbesti
3.Esti agramata si esti inculta
4."Jignesti" aiurea -> esti pitipoanca
5.Rockerii nu isi taie venele -> nu stii despre ce vorbesti
6.Rockul nu este de 10 ani .de cand s-a comercializat prin trupe gen. nu mai zic ca habar-n-ai -> esti inculta
7.Have a nice... after life
Dan
Nu ma pot abtineeeeeeeee!
@DiaNNa - Invidie pe manelisti?:o Glumesti? :o
Cum adica toata lumea asculta manele?
De unde stii tu ca toata lumea asculta manele?
Crezi ca doar manelistii stiu ce e aia distractie sau ce?
Plus ca rockerii nu`si taie venele draga mea
După un acces isteric de râs, îmi calc pe mândrie şi răspund. Andrushk, ţi-a dat vreodată un rocker o palmă pentru că asculţi manele? Nu cred. Şi, dacă da, era un măgar. Asta e, există măgari şi printre noi. Ai văzut vreun rocker care să umple autobuzul sau cartierul cu death metal de pe un telefon gâjâit? Asta, sigur nu. Şi, apropo, unde sunt rockerii ăia de îşi taie venele? Emo sunt una, rockerii sunt alta. Emo, ca să ştii şi tu, sunt persoane care se exteriorizează exagerat, indiferent dacă simt tristeţe sau bucurie. Gugăleşte conceptul de "emo love", spre exemplu. Rockerii ascultă rock. Şi nu se droghează sau, oricum, nu mai mult ca maneliştii gen... Adi Mutu.
Ai dreptate, nu toţi maneliştii sunt romi. Din peăcate, sunt şi români care s-au luat după ei şi poartă, ostentativ, trei kg de aur pe ei sau îşi laudă o valoare pe care, sincer, cine o înţelege? Am tot respectul pentru un manelist care a descoperit căştile sau prima jumătate a unei ture de potenţiometru (adică botonu' dă volum, care, la majoritatea maneliştilor, a făcut peăianjeni la capătul maxim). La fel, nu o să admir un rocker care îşi ascultă muzica la maxim în public. Dar ăştia sunt rari, pentru că noi ştim că orice muzică are adepţi şi contestatari. E o problemă de bun simţ să nu faci prozelitism. Uite că nu toată lumea ascultă manele în mod voluntar. Aş fi tentat să spun că şi tu ai, cu siguranţă, vreo două sau trei balade rock prin calculator. Măcar de la Cargo... Dar poate chiar nu ai. Nu mă maneliza şi nu te lua de muzica mea şi totul e OK. N-o să mă iau de manele dacă nu mi le bagi pe gât şi nici de tine dacă te rezumi la a-mi dispreţui muzica. Sincer, trupele rock nu au nevoie de fani ca maneliştii posesori de lanţuri pentru legat vaporul sau complet opaci la înţelesurile din melodiile lor.
Patricia444 întreabă: