| dadaaaaa a întrebat:

Ce aveti voi cu manelisti? De ce atatea critici? Credeti ca puteti schimba un om daca il criticati? Fiecare cu preferintele lui si nu se discuta! Da, imi plac manelele dar de asta nu injur si critic rockeri.Cum voi urati manelele si eu urasc rockul dar nu ma manifest ca voi. Daca pun o intrebare legata de manele toti sar pe mine si gasesc defecte. Da uitati-va si voi la ceilalti si dupa aia vorbiti.Recunosc ca sunt si unele manele dezastru dar nu toate.Chiar daca se gasesc multi sa vorbeasca si sa zica ca manelisti sunt rromi, pe mine cel putin nu ma convingeti sa renunt la acest gen.Nu va place nu ascultati si gata!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, va criticam pe unde va prindem pentru ca ostentati. Daca ati sta in banca voastra si nu ne-ati polua fonic zilnic, nu s-ar mai lua lumea de voi.

50 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De doua ore de cand am citit postarea asta vomez nonstop. Orice ti-as scrie, tie si gastii tale de manelisti, cu siguranta n-ati intelege. Observ ca nu stiti sa scrieti, dar nazuiesc ca puteti citi. Nu printre randuri.

| Leea1234 a răspuns:

Bravo tie!
nu pot sa spun decat jos palaria!
si eu ascult manele...ascult si rock...de fapt ascult de "toate", atata timp cat nu-mi zgarie auzul!
esti o fata curajoasa...
thumbs up

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Un singur lucru am sa iti spun Diana

Vb prea mult! si prea degeaba! ...ca toti manelisti de altfel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oz. nota 10!

Buna. Uite eu sunt o rocker-ita, iar manelele sunt o derivare urata de la muzica tiganeasca, au un continjt obscen, si singurul luru care imi place la taraf este ceasul chatterbox. Cu ce va puteti lauda voi cu "hutza hutza cu carutza?" stia ca majoritatea(daca nu toti) cantaretilor de manele sun rromi? Stiai ca rock-ul nici macar nu se poate compara cu manelele? salam, gutza, parizer si cine naiba o mai fi? cocalari care au ajuns celebri prin cateva versuri de ce nu, unele manele chiar au versuri frumoase, dar felul in care sunt cantrate lasa de dorit. Criticam pentru ca avem ce, criticam pentru ca prima impresie conteaza mult. Cine se afirma cu lanturi de 5 cm diametru si flutura cheile de la masina in fata "gagicilor "? a ghicit cocalari.
Pur si simplu NU AVETI CU CE VA LAUDA.
Daca asculti manele, ok nu are nimeni nimic cu tine, gusturile nu se discuta, dar sa te mai si afirmi in halul asta, pai nu ti se pare normal sa se in toti de tine?!
Nu vreau sa "laud " muzica rock doar pentru ca imi place mie, dar eu nu sunt singura, ajoritatea oamenilor cocalari sau nu cunosc, macar o melodie rock care sa le placa. Concerte internationale in 50 de state cu mii de oamenii in tribuna aratand \m/... Manelisti? cateva "concerte" la niste nunt, niste versuri tampite si gata e vedeta. Oricine poate canta manele, insa nu oricine poate canta muzica adevarata si aici nu ma refer la rock neaparat pentru ca multi spun ca este numai zgomot, ma refer chiar la muzica populara, sinfonica, house, rap...~etc.~

Daca ai ceva de criticat la raspuns sp[une si te voi lamuri, asta daca ai chef sa il citesti.Cunosc multe persoane care sau lasat de manele cunoscand o singura melodie de alt gen...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne-am facut de ras in UE! manelele sunt un gen? nu sunt decat un mare si umflat nimic, hai ca mai provocat, daca ati sta in banca voastra si nu ati mai face atata \scandal pe TPU poate nu sar mai lua lumea de voi!
@cotzobel faza asta nu e adevarata, intr-adevar este o antipatie intre rock si manele dar nu trebuia sa bagi house ul pentru ca multi manelisti asculta la fel si rockeri.
Manelele polueaza tara. Gasesti la tot pa\ul cocalari pitipoance si inculti! numai e nimic spercial la tara asta de rahat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo eu si cativa utilzatori am infiintat asociatia antimanele cine vrea sa ni se alature? happy

| eeeeeeeeee a răspuns:

Dianna draga, mi se pare mie sau tu chiar esti genul de fata cu fata, si haine colorate in toate culorile curcubeului? genul care merge pe strada ca fasuri si partzuri? pe cine iti permiti tu sa faci incult, cand tu scrii cum scrii? ai sa zici ca am ceva cu tine.nimic mai adevarat. dar nu neaparat pentru ca asculti manele(oricum, manelele pe care le-am ascultat eu-neintentionat bineinteles-aveau versuri scrise numai de analfabeti si basinosi.astia vorbesc numai de lovele, dusmani si femei.la atat se rezuma lumea lor!), ci pentru ca nu suport ignoranta la nivelul la care se prezinta la tine.intelegi,sau trebuie sa reformulez folosind cuvinte mai uzuale? sa nu trimiti maimute sa ma taie, da?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DiaNNa scumpa mea taci ca spui numai tampenii? clar ca esti cocalara... draga inculto, este o diferenta intre emo si rock, insa numai un cocalar ce esti nu o poate vedea. Mai inculto, este o difernta in a fi satanist si rock on
Rock-ul e stil, e in sange si scumpa mea, se asculta pe toate teritoriile, in toate tarile ...Cu ce va laudati mai cu nunti? cu salam si parizer? ha mai lasati socetatea normala n pace si vedeti-va de manelele voastre happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu. Maneliștii sunt inculți. Nu trebuia să recunoști că asculți manele, s-a văzut din primele cuvinte pe care te-ai chinuit să le tastezi. Apropo de tastat, cred că tastatura ta are probleme cu câteva butoane, i-ul dă rateuri, space-ul la fel, virgula o fi zburat de acolo.
Pe lângă asta mai intervin și impresiile alea de ființă superioară de care dau dovadă speciile în genul pițipoancelor, cocalarilor, emuiștilor (așa zișii rockeri, care ascultă Nicolae Puță la „aipod" în căști).
Apoi, 99% din manele sunt plagiate, iar versurile sunt modificate de nea' Gogu' Manelistu' care chiulește de la orele de română ca să scrie versuri, pe care le ascultă apoi speciile de care am amintit mai sus. Nu mai are rost să continui...

| Marii a răspuns:

Sincer, muzica rock e mult mai buna decat porcariile alea de manele. De ce le critica lumea? Pentru ca sunt penibile, maneaua nu este muzica, este poluare fonica! Nu doar unele sunt dezastru, toate sunt! Toate se refera numai la femei si bani, iar unele maneliste canta despre dragostea lor nemuritoare fata de un alt maimutoi rolling eyes
Nu-mi plac, dar nici nu ascult. Dar cand ii aud pe cocalarii aia cu daciile lor "castoake" cum dau manelele la maxim imi vine sa sar sa-i bat.
Si toti care asculta manele, dar toti, au ceva cu rock-ul! Rock-ul are o semnificatie ceva. maneaua e dovada inculturii!

| Yume_2563 a răspuns:

Eu recunosc ca nu ascult manele si nu am nimic nici cu fani manelelor. ei isi vad de treaba lor si eu imi vad de-a mea... fiecare are gustul sau .si nu este ceva de care sa iti fie rusine.
Oamenii nu au trebuii sa se critice intre ei, nu au cum sa vorbeasca in numele altuia...sau sa ii schimbe gusturile, fiecare persoana este unica in felul ei.

| tanta_3127 a răspuns:

Ahahahaha andym imi pare rau ca te dezamagesc dar ei chiar sunt smecheri fata de rapanosi aia de rokeri. 100%100 din populatie asculta manele iar 12%100 muzica de drogatiwinking Guta nu var lua nici macar sal spalati pe picioare. Deci buti care nu asculta manele sunt niste prezervative folosite laughing

| Swany a răspuns:

@tanta - M-ai dat gata!

Ai zis ca 100% din populatie asculta manele si 12% muzica de drogati.

De ce muzica noastra e de drogati?

De ce nu poate fii muzica voastra de drogati?!

Si va mai mirati de ce va criticam straight face

Gata!

Las-o balta oh go on

P. S - Ma alatur asociatiei antimanele happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ca se gasesc destui care asculta manele, ok... n-am nimic impotriva. Ce ma seaca e ca noi, toti ceilalti, suntem obligati sa ne ducem viata in zgomotul lor.
Voi, manelistii, sariti in ochi de la o posta: imbracati ca de pe gard, carati pe voi lanturi ca de ancora (a propos: nu v-au fugit vacile daca le-ati luat lanturile?), vorbiti si scrieti o limba absolut absconsa, limba manelelor.
M-am straduit si eu o data, in autobuz, sa pricep ceva din ce ragea nu stiu' ce cocalar gajait cu nume de alimentara. N-am reusit sa pricep nimic. In afara de dezacordurile flagrante, pe care mai mult le ghiceam, cuvintele sunt intr-o limba total necunoscuta. Iar amestecul de romana si limba din aia e un dezastru total.
Si eu ascult muzica. Acasa, in autobuz, in tren, dar, avand in vedere ca s-au inventat castile, nu oblig pe nimeni sa-mi suporte gusturile muzicale. Mai ales ca opera si muzica simfonica nu sunt chiar la indemana oricarui cocalar. Chestie de educatie: asculti muzica pentru tine insuti, nu pentru altii.
Cand vor invata manelistii chestia asta, respect!

P. S. Intru si eu in asociatia aia!

| kiske a răspuns:

Daca manelisti sunt asa de tari de ce sunt numai plin de figuri pe ei? Uita-te si tu prin exprimarea ta cum te comporti de parca mai ai un pic si ne tai netul...Toti slabanogi cu traninguri si freze gelate se cred mari camatari :) Daca se ia cineva de voi gata imediat scoateti telefonul si va dati aere si amenintati ca veniti cu "tovarasii" vostri.Va imbracati ca dracu .nike si puma in picioare obligatoriu, o curea marfa daca se poate sa fie DG, niste ochelari cat mai mari sa arate valoarea ...si la fete o geanta aurie pe manuta un pantalon alb sau roz mulat si niste pantofiori aurii ca sa se asorteze cu gentuta:> nu? :)
poftim exemple :
http://cocalari.com/2009/10/lipiciosul/
http://cocalari.com/2009/10/odk/
http://cocalari.com/2009/09/007-suparat-pe-viata/
http://cocalari.com/2008/11/florin-salam-este-idolul-meu/
http://cocalari.com/2008/11/new-featuring-2/
http://cocalari.com/2008/10/hailawiu-zano/
Cei care asculta manele sunt in proportie de 99% prosti, care habar nu au sa se comporte. Daca tu esti o exceptie bravo dar atat timp cat o sa asculti o sa fi bagata in aceeasi oala cu cei din pozele de mai sus.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Manea = (cica) specie muzicala, aparuta dupa anii 90, in a carei versuri se regasesc subiecte precum banii, prostitutia si dusmanii. A reusit sa prinda la romani ca urmare a trasaturii noastre de natie de a copia tot ce e mai urat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga inculta. Ceea ce va urma este un mesaj dedicat tie, si de aceasta va fi incorect gramatical si va contine onomatopee.
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof viataaa meaaa de ce Dumnezeule exista asa ceva?
Dh@c@ M@ 1nt3l3g1 171 d3d1c un gu7z@.

| Jonsdottir a răspuns:

Eu nu am nimic cu manelistii, decat cu cocalarii tongue Aia care se cred mari inteligenti dar nu stiu nici sa conjuge verbul "a fi"!
Nu am nimic in potriva voastra, dar nu mai poluati fonic atmosfera! Cand te plimbi intr'un parc, cand mergi su autobuzul trebuie sa fie cate unu care asculta manele la maximum angry. Vezi tu vreun rocker facand asta?! Eu nu...
Si ce sa zic la tine inteligenta Andrushk :-W rockeri, rapperi nu se iau de voi ca purtati lantoace la gat, tricouri roz si negre mulate pe burtoaca, tu zici de noi ca purtam zgarde la gat.
Cum zice si @cotzobel, numai in romania se poate intampla asa ceva!

| Alex_6662 a răspuns:

Eu as zice sa nu va mai certati. feacare asculta ce ii place...(fara manele daca se poatehee hee )

| creidel a răspuns:

Ce multi au scris la intrebarea asta! uite so luam pe partea muzicala. in manele ritmul este mai haotic ca la piesele rock in rock se urmeaza un ritm de obicei rockul se faci cu chitara solo, acustica, clasica depinde de melodie si gen, tobosar, basist, si un vocal sau mai multi piesele rock au un anuit continut referindune la versuri din manele cam ce poti continut au versurile da cu bani la misto salam sa haules baules... vad la televizor manelisti care au mari pretenti de artisti sincer u chiar ai vrea sa fie reprezentata Romania de guta?