| dadaaaaa a întrebat:

Ce aveti voi cu manelisti? De ce atatea critici? Credeti ca puteti schimba un om daca il criticati? Fiecare cu preferintele lui si nu se discuta! Da, imi plac manelele dar de asta nu injur si critic rockeri.Cum voi urati manelele si eu urasc rockul dar nu ma manifest ca voi. Daca pun o intrebare legata de manele toti sar pe mine si gasesc defecte. Da uitati-va si voi la ceilalti si dupa aia vorbiti.Recunosc ca sunt si unele manele dezastru dar nu toate.Chiar daca se gasesc multi sa vorbeasca si sa zica ca manelisti sunt rromi, pe mine cel putin nu ma convingeti sa renunt la acest gen.Nu va place nu ascultati si gata!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, va criticam pe unde va prindem pentru ca ostentati. Daca ati sta in banca voastra si nu ne-ati polua fonic zilnic, nu s-ar mai lua lumea de voi.

50 răspunsuri:
| death a răspuns:

După un acces isteric de râs, îmi calc pe mândrie şi răspund. Andrushk, ţi-a dat vreodată un rocker o palmă pentru că asculţi manele? Nu cred. Şi, dacă da, era un măgar. Asta e, există măgari şi printre noi. Ai văzut vreun rocker care să umple autobuzul sau cartierul cu death metal de pe un telefon gâjâit? Asta, sigur nu. Şi, apropo, unde sunt rockerii ăia de îşi taie venele? Emo sunt una, rockerii sunt alta. Emo, ca să ştii şi tu, sunt persoane care se exteriorizează exagerat, indiferent dacă simt tristeţe sau bucurie. Gugăleşte conceptul de "emo love", spre exemplu. Rockerii ascultă rock. Şi nu se droghează sau, oricum, nu mai mult ca maneliştii gen... Adi Mutu.
Ai dreptate, nu toţi maneliştii sunt romi. Din peăcate, sunt şi români care s-au luat după ei şi poartă, ostentativ, trei kg de aur pe ei sau îşi laudă o valoare pe care, sincer, cine o înţelege? Am tot respectul pentru un manelist care a descoperit căştile sau prima jumătate a unei ture de potenţiometru (adică botonu' dă volum, care, la majoritatea maneliştilor, a făcut peăianjeni la capătul maxim). La fel, nu o să admir un rocker care îşi ascultă muzica la maxim în public. Dar ăştia sunt rari, pentru că noi ştim că orice muzică are adepţi şi contestatari. E o problemă de bun simţ să nu faci prozelitism. Uite că nu toată lumea ascultă manele în mod voluntar. Aş fi tentat să spun că şi tu ai, cu siguranţă, vreo două sau trei balade rock prin calculator. Măcar de la Cargo... Dar poate chiar nu ai. Nu mă maneliza şi nu te lua de muzica mea şi totul e OK. N-o să mă iau de manele dacă nu mi le bagi pe gât şi nici de tine dacă te rezumi la a-mi dispreţui muzica. Sincer, trupele rock nu au nevoie de fani ca maneliştii posesori de lanţuri pentru legat vaporul sau complet opaci la înţelesurile din melodiile lor.

Răspuns utilizator avertizat
| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Un singur lucru am sa iti spun Diana

Vb prea mult! si prea degeaba! ...ca toti manelisti de altfel

| creidel a răspuns:

Ce multi au scris la intrebarea asta! uite so luam pe partea muzicala. in manele ritmul este mai haotic ca la piesele rock in rock se urmeaza un ritm de obicei rockul se faci cu chitara solo, acustica, clasica depinde de melodie si gen, tobosar, basist, si un vocal sau mai multi piesele rock au un anuit continut referindune la versuri din manele cam ce poti continut au versurile da cu bani la misto salam sa haules baules... vad la televizor manelisti care au mari pretenti de artisti sincer u chiar ai vrea sa fie reprezentata Romania de guta?

| kiske a răspuns:

Daca manelisti sunt asa de tari de ce sunt numai plin de figuri pe ei? Uita-te si tu prin exprimarea ta cum te comporti de parca mai ai un pic si ne tai netul...Toti slabanogi cu traninguri si freze gelate se cred mari camatari :) Daca se ia cineva de voi gata imediat scoateti telefonul si va dati aere si amenintati ca veniti cu "tovarasii" vostri.Va imbracati ca dracu .nike si puma in picioare obligatoriu, o curea marfa daca se poate sa fie DG, niste ochelari cat mai mari sa arate valoarea ...si la fete o geanta aurie pe manuta un pantalon alb sau roz mulat si niste pantofiori aurii ca sa se asorteze cu gentuta:> nu? :)
poftim exemple :
http://cocalari.com/2009/10/lipiciosul/
http://cocalari.com/2009/10/odk/
http://cocalari.com/2009/09/007-suparat-pe-viata/
http://cocalari.com/2008/11/florin-salam-este-idolul-meu/
http://cocalari.com/2008/11/new-featuring-2/
http://cocalari.com/2008/10/hailawiu-zano/
Cei care asculta manele sunt in proportie de 99% prosti, care habar nu au sa se comporte. Daca tu esti o exceptie bravo dar atat timp cat o sa asculti o sa fi bagata in aceeasi oala cu cei din pozele de mai sus.

| Yume_2563 a răspuns:

Eu recunosc ca nu ascult manele si nu am nimic nici cu fani manelelor. ei isi vad de treaba lor si eu imi vad de-a mea... fiecare are gustul sau .si nu este ceva de care sa iti fie rusine.
Oamenii nu au trebuii sa se critice intre ei, nu au cum sa vorbeasca in numele altuia...sau sa ii schimbe gusturile, fiecare persoana este unica in felul ei.

| ShaKuri a răspuns:

happy. sunt mofturi. tot romanu asculta manelehappy... cel putin la petreceri. ca multi se feresc sa asculte in public. o fac pentru a nu'si pata imagineahappy. dar deh. avem snobismul in sange.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@polista, dianna si restul trupei
Recunosc, dansez pe mese pe muzica lui Salam, ador subtilitatile si substratul versurilor lui Gutza, am orgasm intelectual multiplu cand il aud pe Copilu' Minune, la mine in casa urla 25 din 24 maneaua. Multumite? Zi-le Gutzaaaaaaaaaaa...
PS: Romania se duce dracu', incet si sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De doua ore de cand am citit postarea asta vomez nonstop. Orice ti-as scrie, tie si gastii tale de manelisti, cu siguranta n-ati intelege. Observ ca nu stiti sa scrieti, dar nazuiesc ca puteti citi. Nu printre randuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oz. nota 10!

Buna. Uite eu sunt o rocker-ita, iar manelele sunt o derivare urata de la muzica tiganeasca, au un continjt obscen, si singurul luru care imi place la taraf este ceasul chatterbox. Cu ce va puteti lauda voi cu "hutza hutza cu carutza?" stia ca majoritatea(daca nu toti) cantaretilor de manele sun rromi? Stiai ca rock-ul nici macar nu se poate compara cu manelele? salam, gutza, parizer si cine naiba o mai fi? cocalari care au ajuns celebri prin cateva versuri de ce nu, unele manele chiar au versuri frumoase, dar felul in care sunt cantrate lasa de dorit. Criticam pentru ca avem ce, criticam pentru ca prima impresie conteaza mult. Cine se afirma cu lanturi de 5 cm diametru si flutura cheile de la masina in fata "gagicilor "? a ghicit cocalari.
Pur si simplu NU AVETI CU CE VA LAUDA.
Daca asculti manele, ok nu are nimeni nimic cu tine, gusturile nu se discuta, dar sa te mai si afirmi in halul asta, pai nu ti se pare normal sa se in toti de tine?!
Nu vreau sa "laud " muzica rock doar pentru ca imi place mie, dar eu nu sunt singura, ajoritatea oamenilor cocalari sau nu cunosc, macar o melodie rock care sa le placa. Concerte internationale in 50 de state cu mii de oamenii in tribuna aratand \m/... Manelisti? cateva "concerte" la niste nunt, niste versuri tampite si gata e vedeta. Oricine poate canta manele, insa nu oricine poate canta muzica adevarata si aici nu ma refer la rock neaparat pentru ca multi spun ca este numai zgomot, ma refer chiar la muzica populara, sinfonica, house, rap...~etc.~

Daca ai ceva de criticat la raspuns sp[une si te voi lamuri, asta daca ai chef sa il citesti.Cunosc multe persoane care sau lasat de manele cunoscand o singura melodie de alt gen...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne-am facut de ras in UE! manelele sunt un gen? nu sunt decat un mare si umflat nimic, hai ca mai provocat, daca ati sta in banca voastra si nu ati mai face atata \scandal pe TPU poate nu sar mai lua lumea de voi!
@cotzobel faza asta nu e adevarata, intr-adevar este o antipatie intre rock si manele dar nu trebuia sa bagi house ul pentru ca multi manelisti asculta la fel si rockeri.
Manelele polueaza tara. Gasesti la tot pa\ul cocalari pitipoance si inculti! numai e nimic spercial la tara asta de rahat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo eu si cativa utilzatori am infiintat asociatia antimanele cine vrea sa ni se alature? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DiaNNa scumpa mea taci ca spui numai tampenii? clar ca esti cocalara... draga inculto, este o diferenta intre emo si rock, insa numai un cocalar ce esti nu o poate vedea. Mai inculto, este o difernta in a fi satanist si rock on
Rock-ul e stil, e in sange si scumpa mea, se asculta pe toate teritoriile, in toate tarile ...Cu ce va laudati mai cu nunti? cu salam si parizer? ha mai lasati socetatea normala n pace si vedeti-va de manelele voastre happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu. Maneliștii sunt inculți. Nu trebuia să recunoști că asculți manele, s-a văzut din primele cuvinte pe care te-ai chinuit să le tastezi. Apropo de tastat, cred că tastatura ta are probleme cu câteva butoane, i-ul dă rateuri, space-ul la fel, virgula o fi zburat de acolo.
Pe lângă asta mai intervin și impresiile alea de ființă superioară de care dau dovadă speciile în genul pițipoancelor, cocalarilor, emuiștilor (așa zișii rockeri, care ascultă Nicolae Puță la „aipod" în căști).
Apoi, 99% din manele sunt plagiate, iar versurile sunt modificate de nea' Gogu' Manelistu' care chiulește de la orele de română ca să scrie versuri, pe care le ascultă apoi speciile de care am amintit mai sus. Nu mai are rost să continui...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga inculta. Ceea ce va urma este un mesaj dedicat tie, si de aceasta va fi incorect gramatical si va contine onomatopee.
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof viataaa meaaa de ce Dumnezeule exista asa ceva?
Dh@c@ M@ 1nt3l3g1 171 d3d1c un gu7z@.

| Alex_6662 a răspuns:

Eu as zice sa nu va mai certati. feacare asculta ce ii place...(fara manele daca se poatehee hee )

| tanta_3127 a răspuns:

Ahahahaha andym imi pare rau ca te dezamagesc dar ei chiar sunt smecheri fata de rapanosi aia de rokeri. 100%100 din populatie asculta manele iar 12%100 muzica de drogatiwinking Guta nu var lua nici macar sal spalati pe picioare. Deci buti care nu asculta manele sunt niste prezervative folosite laughing