Buna eu sunt bubulina Miley Cyrus
pe bune tu esti clover?
care salveza lumea unde sunt prietenele tale alex si nu mai stiu...
esti fana mea?
Oare de ce nu exista o categorie pe TPU.ro, numita '' Miley Cyrus'' in care fanii pot sa adreseze acolo intrebarile legate de ea? Astfel nu a-ti mai innebuni lumea cu eaaaaaaa!
Dar trebuie sa recunosc ca imi place o melodie de-a ei
Ii zice Goodbye
BYE`
Na...si muzica ei se adreseaza adolescentilor...aici Miley le cam nimereste cu versurile si de`aia are multi fani...
Mie nu-mi place. Poate ca m-am maturizat eu mai repede... Dar chiar nu-mi place...
Daca nu ma insel, e de-o seama cu mine . Ea de ce-i vedeta si eu nu... Pai da, poate c-o fi vreo fata de parlamentar. Asa mai plec de-acasa.
Bravo ei.
Habar n-am cum a reusit sa aiba atatia fani. Ba frate, obsedati!
Nu stiu cu ce iese in evidenta, care este magia ei, dar este carismatica pentru fete preadolescente.
Eu zic sa o lasati mai usor cu fanatismul asta. E exagerat.
Numele este unul norma, arata destul de bine, se poarta copilaros, iar muzica ei e destul de buna, dar nu sunt un fan.
Numele este unul normal, arata destul de bine, se poarta copilaros, iar muzica ei e destul de buna, dar nu sunt un fan.
In urma cu 16 ani, un inger a coborat pe pamant, a fost trimis de Dumnezeu sa ne uimeasca cu frumusetea-i desavarsita, talentul desavrasit si o bunatate de neinchipuit! Da, da, ea este, Miley Cyrus, my guardian angel! I love her so so much!
Numele ei e frumos, ea e simpatica[am vorbit niciodata cu ea sa vad cum se poarta], este mica de inaltime e frumusica, imi place 3 melodi de a iei.
Mie imi place:Numele ei este unul frumos (si normal), se poarta normal, arata bine iar muzica ei e super...Imi place Fly on a Wall si See you Again.
Ce cred? cred ca exagerati cu atatea intrebari despre fata asta...de fiecare data cand intru dau peste cate o intrebare despre ea...
Daca va intereseaza asa mult inscrietiva-ti in fancluburi si acolo veti afla mai multe...
ce cred despre ea? ca e o isterica care se implica in prea multe scandaluri...la 16 ani sa pozezi nud e ceva iesit din comun...
Ce cred?cred ca exagerati cu atatea intrebari despre fata asta...de fiecare data cand intru dau peste cate o intrebare despre ea...
Daca va intereseaza asa mult inscrietiva-ti in fancluburi si acolo veti afla mai multe...
ce cred despre ea?ca e o isterica care se implica in prea multe scandaluri...la 16 ani sa pozezi nud e ceva iesit din comun...
Patricia444 întreabă: