anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce doamne ferește. ce aveți bă cu Justin Bieber?
Sunteți geloși pe faima lui?
Eu am vrut să îmi pun photografia cu JB!
aveți voi ceva cu el?
V - a făcut ceva?
Aștept răspuns să vesdem câți hateri sunt aici și câți beliberi sunt aici!
I will be forever a Beliber!

Răspuns Câştigător
| BadResonance a răspuns:

Poate vocea lui seamana cu a unei fete dar in rest canta frumos.Iar celor care nu le convine faptul ca este o vedeta frumoasa mai bine sa-si tina parerile de rau si invidie pentru ei insisi.Si daca vrea sa scrii "photografie"
in loc de fotografie, este alegerea ei! Asa ca nu va mai luati de catre ea ca nu cantati mai bine decat el! Sincer eu nu sunt fan dar sunt foarte impresionata de cum canta si credeti-ma ca el a avut multe probleme in familie(din cate am auzit) si-si iubeste mult mama iar zvonul ca el ar fi cu Selena nu are o temelie rezistenta! Asa ca nu aveti nici cel mai mic drept sa il criticati.Macar daca ati fi mai talentati decat el ati putea spune tot ce vreti despre el.
Respect fata de el! Atat am de spus!

83 răspunsuri:
| andipd a răspuns:

Eu nu am nimic cu el straight face Dar cand le vad pe fanele lui cum il venereaza si se uita non-stop la poze cu el parca ar fi Dumnezeu...imi vine sa-mi i-au lumea in cap straight face||

| xLionel a răspuns:

Nu sunt deloc gelos pe faima lui... dar canta ca naiba, mai bine ma inpusc decat sa ascult minunile alea de melodii happy

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Nu am nimic cu el, este un pusti super -talentat.Nu inteleg de ce toata lumea il uraste.Pun pariu ca hateri astia ar face orice sa fie in locul lui (m-am abtinut sa nu ma exprim altfelbig grin).
In fine fiecare cu parerea lui, apropo nu ascult Justin Bieber eu personal prietena mea cea mai buna e moarta dupa el, am auzit piese de ale lui, unele sunt dragute altele nu.
Cum ziceam fiecare cu parerea lui.

| Rumi a răspuns:

Ideea mea generala despre Justin Bieber: baiat de bani gata, fara o voce deosebita care insa e o vedeta. De ce? Pentru ca majoritatea fanilor lui sunt fete intre 4 si 16 ani care inca nu s-au maturizat destul incat sa stie sa aprecieze muzica adevarata. Compara vocea Christinei Aguilera cu a lui si sa mai aud o data cat de talentat e el. Christina Aguilera e doar un exemplu, sunt milioane de oameni care nu sunt destul de apreciati pentru vocea lor deoarece vin mucosi ca Bieber care numa voce n-au si fura publicu.

| BadResonance a răspuns (pentru Rumi):

Draga fata matura, pentru ca iti plece de o anumita vedeta nu inseamna ca nu esti matura! Si sunt si eu curioasa :Ce aveti bree cu JB? Doar pentru ca este mai tanar de cat alte vedete nu inseamna ca trebuie sa fie facut in tot felul! No?! Fiecare vedeta este in felul ei! Asa si el! Nu te mai crede atat de matura ...crede-ma.Fiecare are in el un strop de imaturitate si daca esti mai mic de 12 ani inseamna ca esti inca un copil!

| Rumi a răspuns (pentru BadResonance):

Da, dar sunt un copil care stie sa aprecieze muzica, nu pe orice fitos care se crede buricu Pamantului, si care nu se agata de orice prostie.

| KeepCalmAndLove a răspuns:

Nu, nu suntem geloşi pe faima lui, dar sincer, nu ne place cum cântă! Compară-l tu pe Justin cu Selena! Selena dabea 2-3 hateri pe-acolo!

| anonim_4396 explică (pentru KeepCalmAndLove):

Nu vă place, dar trebuie să îl mumti voi gay sau altfel sau sa faceti voi glume?
Selena are hateri!
Cauta pe net reasons why we hate selena gomez, sunt multe videouri

| KeepCalmAndLove a răspuns (pentru anonim_4396):

Da? Atunci caută tu pe google "Jb gay" şi vezi toate motivele dacă eşti inteligentă!

| FadetoBlack a răspuns (pentru KeepCalmAndLove):

Bibăr şi Selena e tot acolo. Sunt de aceiaşi speţă, deci, amândoi nişte afoni.

| AnonymousV a răspuns:

El e gay lesbi daca ati observat

| DuuuDiiiiXXXXX a răspuns:

Eu il ador pe Justin, am 15 postere cu el, am citit ore intregi despre el si am fost nervoasa ca unii cocalari isi bat joc de el.Am pc-ul si leptopul pline cu melodiile lui.Eu ma bucur ca am descoperit o persoana care este de aceeasi parere ca mine:*!

| anonim_4396 explică (pentru DuuuDiiiiXXXXX):

Și eu sunt bucuroasă … de unde ai găsit postere cu el?

| DuuuDiiiiXXXXX a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu le-am cumparat pentru ca nu gasesc! Le-am primit:d

| DuuuDiiiiXXXXX a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu le-am cumparat pentru ca nu am gasit, ci le-am primit!

| anonim_4396 explică (pentru DuuuDiiiiXXXXX):

Acea persoana locuieste in America?
Eu strâng bani pentru un album, Believe, de fapt, deja îi am, abia astept!

| dött a răspuns:

Nu am nimic cu el, nu sunt gelos. Nu-mi place muzica pe care o canta si prefer sa-l ocolesc.

| iLovePizza51 a răspuns:

Doar ca i-a frant inima lui Selena, de atunci am ceva cu el, nu merita asta.

| denyloveyou a răspuns:

Buna intrebare asta ma intreb j eu mereu ce aveti cu justin bieber ce drk va facut nu inteleg

| anonim_4396 explică (pentru denyloveyou):

Știu … vrei să vezi ceva amuzant cu Justin?
Caută Justin Bieber Wink, Nod, Smile și să - mi zici dacă ți place!

| Andreea2606 a răspuns:

Mie imi place Bieber...e super dragut

| Roxana_Ioana_1999 a răspuns:

Mie imi place si chiar nu am nimic cu el
Sunt de acord cu tine si chiar cred ca unii sunt gelosi pe el + ca daca nu il cunoaste, nimeni nu poate sa il insulte sau sa il critice atata timp cat NU il cunoaste acea persoana

| jackpotsuckers a răspuns:

Ai observat ca publicul lui este format numai din fete de maxim 16 ani? Probabil si tu esti la fel...si acum ca tot veni vorba o alta intrebare, ce le place copiilor mici la desene animate? vocea foarte feminina si deloc matura cu un aspect cat mai simplist pentru ca asa se coboara la nivelul copilului, cam la acest nivel se petrece totul in mintea unui copil. Cam asa iti poti explica de ce copiilor le place de el. In plus pentru a deveni un cantaret nu scrii pe toate site-urile sau spui la fiecare concert povestea ta trista iar fanii: vai saracu sa-l ajutam si ni se face mila de el. Te promovezi cu vocea nu povestea vietii tale iar daca vezi ca nu merge cu vocea incerci si cu povestea, vezi ce tine la public. Este trist.

| venomPaul a răspuns:

Justin BIBI e un fraier amu i so ingrosat vocea rolling on the floor))))))

| VladMtg a răspuns:

Nu am nimic cu el dar este dovada clara si evidenta a esecului umanitatii si a prostiei generatiilor tinere.
Comparal pe Biberon cu Michael Jackson care era starul anilor lui. Compara versurile, compara vocea, compara spectacolul.
El singur se denumea Cobain al generatiei noastre asa cum esti tu Madona generatiei noastre, normal ca are hateri fetita :*.
Muzica lui nu inspira nimic si nu incita nicio stare e doar muzica de duzina pentru masa.Normal ca oamenii cu putin creier sunt zgariati pe timpan cand il aud pe copilasul acesta care fura popularitatea care o merita tineretul cu adevarat talentat.
Maturizeaza-te ca eu sincer nu cred ca atunci cand o sa ai o familie o sa asculti JB cu sotul tau(decat daca amandoi sunteti la fel de mediocri si de inteligenti)... daca macar o sa ai unul.
Si daca vrea sa nu mai fie numit gay sa nu se mai imbrace, comporte si sa cante ca unul...
Numai bine big grin