anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de muzica va place? Am vazut tot felul de intrebari d'astea si comentau numai cu rock,metal chestii d'astea si ma enervau angry eu urasc metal-ul! eu ascult rap, hip-hop si pop

Răspuns Câştigător
| Zeflemitoarea a răspuns:

Ai dreptate, metalul e un jeg. Cea mai proastă muzică.

75 răspunsuri:
| FadetoBlack a răspuns (pentru ihacoswhy):

Sper să fi mândră şi de prostia ta! Spune-le părinţilor, să se ocupe puţin de tine, că te faci de ruşine cu comportamentu ăsta!

| ihacoswhy a răspuns (pentru wforweirdo):

Mersii doamna profesoararolling on the floor

| ihacoswhy a răspuns (pentru FadetoBlack):

Hai paraste-ma!

| ihacoswhy a răspuns (pentru FadetoBlack):

Sa te doara!

| Vans a răspuns (pentru ihacoswhy):

Ştii tu,se scrie raperii,cu doi i.
Şi tocmai l-ai făcut emo pe Cheloo laughing. Dacă nu cunoşti un lucru, nu-l dezvolta, o să pari mai ridicolă decât probabil eşti.
Încerci să pari foarte inteligentă, dar laşi de dorit.

Dacă te-ai întâlnii cu Cheloo, ştii ce te-ar întreba?
Ştiu că tu crezi că sunt un copil sub 18 ani care îşi dă doar pe net cu părerea despre Cheloo.Da nu-mi pasă.De fapt, nu vorbesc de Cheloo, ci încerc să-ţi explic...ca totuşi, poate pui mâna pe o carte.

| Vans a răspuns (pentru FadetoBlack):

Las-o să jignească cât vrea. Oricum nu o să dispară muzica asta pentru că aşa vrea. Obişnuieşte-te cu oameni deăştia.
Şi apropo, rap-ul şi rock-ul sunt 2 genuri de muzică bune, care au şi părţile lor penibile.E adevărat că rock-ul e mai complex, dar asta nu înseamnă că rap-ul nu e bun şi că nu are mesaj realist.

| ihacoswhy a răspuns (pentru Vans):

Dar eu n-am vorbit de cheloo, cheloo nu e emo, lui cheloo poate sa ii placa si populara

De ce dracu am pus intrebarea asta daca stiam ca o sa fie atati cu "literatura" apropo se scrie de astia! tu tot incerci sa faci pe inteligenta pentru ca vai imi zici tu de cheloo si de genurile muzicale

Ştiu cum se scrie de-ăştia, dar eu aşa îl folosesc.Şi e gramatică, nu literatură.
Dacă tot ştii "literatură"laughing, mai strecoară câte o virgulă printre cuvintele alea, e necesară.

| FadetoBlack a răspuns (pentru Vans):

Exact, amândouă au părţile lor rele şi părţile lor bune.

Fratele meu, cred ca esti tocilara clasei la romana

Frate,du-te caută explicaţia cuvântului tocilar.
Nu mi-e ruşine să spun că citesc, eu nu sunt cool ca voi.

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru ihacoswhy):

Uite ce e, tu încurci rău treburile.
Nu-mi place muzica pop, iar rap ascult foarte puţin, însă cât sunt trează, ascult numai metal.
Ai auzit de Kamelot, Avantasia, Dimmu Borgir, Dark Moor, Magica? Sau hai să-ţi zic altele mai cunoscute. Iron Maiden, Scorpions, AC/DC?
Nu prea poţi face comparaţie între rap şi metal, pentru că la rap versurile contează extrem de mult, iar la metal e combinaţia între voce, instrumental( care deseori e genial, încearcă Ensiferum sau Finntroll sau ce vrei tu din aria asta) şi versuri, care fac diferenţa.

| ihacoswhy a răspuns (pentru Zeflemitoarea):

Deci frate voi nu stiti muzica

| ihacoswhy a răspuns:

Stiti ceva, voua va place metalul mie nu recunosc mie nu-mi place metalul dar imi place putin rock-ul daca voua va place eu n-am nimic in potriva va pup:*

Bre, eu te las, că nu am cu cine discuta. Baftă!

Bah frate tu ai doua vorbe la un loc mai intai ai zis ca metalul e un jeg si ca e ceaa mai proasta muzica si acum "Fortza metalul!" esti sanatoasa?

Ar fi trebuit să te uiţi în playlist-ul meu, întâi şi întâi.
Răspunsul e la mişto. Primul răspuns.

Imi place metalul si rock-ul recunosc ascult si eu dar nu in exces adica cateodata pentru ca eu in general ascult rap si pop:p

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ihacoswhy):

Şi tu ştii? laughing

| ihacoswhy a răspuns (pentru anonim_4396):

Da mah eu stiu nu ca tine big grin

anonim_4396

Nu-ţi mai cer argumente pentru afirmaţia asta, că bănuiesc că o fac degeaba.
Ia zi bre, cum căcat urăşti metalul, dar îţi şi place în acelaşi timp?

| shadovv a răspuns:

Rap, Dnb, Techstep, Experimental, Clasica.

Bre ii zici lu' mata taranule! asa cum reusesti si tu sa fi un handicapsat bahhh

| Foxyyyy a răspuns:

Rock si metal in general, dar ascult si rap.Nu cred ca-i pasa nimanui ca urasti tu muzica asta, serios.

anonim_4396

Eşti fraieră. Sunt fată şi am vorbit aşa la mişto. Dacă nici când îşi bate cineva joc de tine, nu realizezi...

| OhGodWhy a răspuns (pentru Zeflemitoarea):

Vai de pl ta!

Stiam ca esti fata dupa comentariile tale, fraiero

| tenshi261 a răspuns:

Mie imi place pop korean