Sper să fi mândră şi de prostia ta! Spune-le părinţilor, să se ocupe puţin de tine, că te faci de ruşine cu comportamentu ăsta!
Ştii tu,se scrie raperii,cu doi i.
Şi tocmai l-ai făcut emo pe Cheloo . Dacă nu cunoşti un lucru, nu-l dezvolta, o să pari mai ridicolă decât probabil eşti.
Încerci să pari foarte inteligentă, dar laşi de dorit.
Dacă te-ai întâlnii cu Cheloo, ştii ce te-ar întreba?
Ştiu că tu crezi că sunt un copil sub 18 ani care îşi dă doar pe net cu părerea despre Cheloo.Da nu-mi pasă.De fapt, nu vorbesc de Cheloo, ci încerc să-ţi explic...ca totuşi, poate pui mâna pe o carte.
Las-o să jignească cât vrea. Oricum nu o să dispară muzica asta pentru că aşa vrea. Obişnuieşte-te cu oameni deăştia.
Şi apropo, rap-ul şi rock-ul sunt 2 genuri de muzică bune, care au şi părţile lor penibile.E adevărat că rock-ul e mai complex, dar asta nu înseamnă că rap-ul nu e bun şi că nu are mesaj realist.
Uite ce e, tu încurci rău treburile.
Nu-mi place muzica pop, iar rap ascult foarte puţin, însă cât sunt trează, ascult numai metal.
Ai auzit de Kamelot, Avantasia, Dimmu Borgir, Dark Moor, Magica? Sau hai să-ţi zic altele mai cunoscute. Iron Maiden, Scorpions, AC/DC?
Nu prea poţi face comparaţie între rap şi metal, pentru că la rap versurile contează extrem de mult, iar la metal e combinaţia între voce, instrumental( care deseori e genial, încearcă Ensiferum sau Finntroll sau ce vrei tu din aria asta) şi versuri, care fac diferenţa.
Stiti ceva, voua va place metalul mie nu recunosc mie nu-mi place metalul dar imi place putin rock-ul daca voua va place eu n-am nimic in potriva va pup:*
Bah frate tu ai doua vorbe la un loc mai intai ai zis ca metalul e un jeg si ca e ceaa mai proasta muzica si acum "Fortza metalul!" esti sanatoasa?
Ar fi trebuit să te uiţi în playlist-ul meu, întâi şi întâi.
Răspunsul e la mişto. Primul răspuns.
Imi place metalul si rock-ul recunosc ascult si eu dar nu in exces adica cateodata pentru ca eu in general ascult rap si pop:p
Nu-ţi mai cer argumente pentru afirmaţia asta, că bănuiesc că o fac degeaba.
Ia zi bre, cum căcat urăşti metalul, dar îţi şi place în acelaşi timp?
Bre ii zici lu' mata taranule! asa cum reusesti si tu sa fi un handicapsat bahhh
Rock si metal in general, dar ascult si rap.Nu cred ca-i pasa nimanui ca urasti tu muzica asta, serios.
Eşti fraieră. Sunt fată şi am vorbit aşa la mişto. Dacă nici când îşi bate cineva joc de tine, nu realizezi...