anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de muzica va place? Am vazut tot felul de intrebari d'astea si comentau numai cu rock,metal chestii d'astea si ma enervau angry eu urasc metal-ul! eu ascult rap, hip-hop si pop

Răspuns Câştigător
| Zeflemitoarea a răspuns:

Ai dreptate, metalul e un jeg. Cea mai proastă muzică.

75 răspunsuri:
| rock231girl a răspuns:

Uite, vezi de ce e lumea asta asa de stupida? Pentru ca e plina de oameni din astia, asa ca tine care tin umbra pamantului degeaba.Ia-te impreuna cu Inna si Puya si aruncati-va in lac.Si daca nu ai habar de ceva mai bine taci, nu arata la toti cat de proasta esti.

| ihacoswhy a răspuns (pentru rock231girl):

Proasta-i mata ca inna si puya ascculta copii mici ca tine asa ca nu te mai baga tu si taci! n-am zis ca nu-mi place metalul si rockul da' nu-n exces copile! cum sa nu-mi placa rock-ul stiu o gramada de rockeri si de trupe, e parte din viata oricui si chiar imi plac dar nu in exces copile!

| rock231girl a răspuns:

Tu cati ani ai de pe toata lumea crezi copil? 50? bai suparat-o pe viata fa-ti un prieten si spune-i lui ce urasti si ce nu.

| rock231girl a răspuns:

Nimic nu poate fi in exces daca iti place

Ba da pentru ca unui om NORMAL nu-i place doar rock-ul si metalul! frate sunteti obsedati! nici o melodie de rap sau pop sau altceva nu va place doamne...

| rock231girl a răspuns:

Draga mea, obsedata sa-i spui la mata. Exista si melodii pop care imi plac si chiar daca nu ar fi asa, tu nu ai nici un drept sa ctitici, mai ales ca tu esti aia care nu-i NORMALA.

Da da sigur spune aia care scrie 'ctitici" si 'la mata"asa ca mars si nu mai comenta ca n-am chef de tine

| rock231girl a răspuns:

Las ca sti tu sa scrii mai bine.

Da eu stiu si apropo "stii" se scrie cu 2 de "i" hai mars mah ca n-am chef de tine!

| rock231girl a răspuns:

Duteh tuh akasha...sih taci

Bah copchile n-ai prieteni? du-te-n cusca ca n-am chef de tine!

Cati ani ai mah ca daca nu-mi raspunzi e clar ca ai 7

| rock231girl a răspuns:

Nu am 7 ca am 8.happy

Doamne...ce copil...