Avem preferinte asemanatoare:].Eu ascult toate tipurile de muzica de la clasica la rock si rap.
Green Day, Ozzy Osbourne, Tokio Hotel, 3 Doors Down, 30 seconds to mars, katy perry, shakira, alesana, bullet for my valentine, falling in reverse, eminem, lil wayne, 50 cent, the game, taylor swift,simple plan,silverstein,skillet,rihanna,shakira, lady gaga, guns n' roses, megadeth, nicki minaj, aerosmith
Asculti tokio hotel?
Da,din 2005, le stiu toate melodiile:d.Tu de cand asculti?
Eu de 4 ani...si eu stiu toate melodiile.ii iubesc
Ma, in principal, muzica de satanisti. Dar playlist-ul meu e mai variat ca bolile sexuale ale unei petarde de 50 de ani. Ascult si rap, jazz, alternative, electro-swing, indie, synth-pop, electropop, chillstep, progressive house, DSBM, putin folk, soul, post-rock, art rock. Muzica buna. Muzica epica, tati.
Dream Theater, Roksopp, Rammstein, Mastodon, Haken, Opeth, Yes, Poets Of The Fall, din astea, de obicei.
Multumesc pentru raspuns! insa nu mi-a placut ce ai spus despre acele trupe. fiecare cu preferintele lui. eu stiu bine versurile. nu ascult asa ca suna bine si gata1 imi plac. am pus aceasta intrebare deoarece voiam sa mai maresc gama intr-un fel sa zic asa. adica sa mai descopar si alte trupe sau artisti. chiar acum o sa caut niste melodii ale trupelor propuse de tine. te rog nu ma judeca doar pentru ca ascult acele,, trupe sataniste" oricum multumesc pentru raspunsul tau! o seara frumoasa
JessyTGR întreabă: